10/05/2019 10/05/2019 Ο π. Σεραπίων Σιμωνοπετρίτης, ως οικονόμος του Ι.Κ. Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στην Ορμύλια της Χαλκιδικής, στο δεύτερο μέρος της παλαιότερης αποκλειστικής συνεντεύξεώς του στην Ορθόδοξη Διαδικτυακή Πύλη “ΠΕΜΠΤΟΥΣΙΑ”, διηγείται, μέσα από προσωπικές εμπειρίες με τον μακαριστό πλέον Γέροντα Αιμιλιανό Σιμωνοπετρίτη, τη σχέση του τελευταίου με το πρόσωπο της Παναγίας. Ο π. Σεραπίων Σιμωνοπετρίτης κοιμήθηκε εν Κυρίω...
10 Μαΐου, 2019 - 10:36
Τελευταία ενημέρωση: 10/05/2019 - 11:10

Η σχέση του Γέροντος Αιμιλιανού με το πρόσωπο της Θεοτόκου

Διαδώστε:
Η σχέση του Γέροντος Αιμιλιανού με το πρόσωπο της Θεοτόκου

Ο π. Σεραπίων Σιμωνοπετρίτης, ως οικονόμος του Ι.Κ. Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στην Ορμύλια της Χαλκιδικής, στο δεύτερο μέρος της παλαιότερης αποκλειστικής συνεντεύξεώς του στην Ορθόδοξη Διαδικτυακή Πύλη “ΠΕΜΠΤΟΥΣΙΑ”, διηγείται, μέσα από προσωπικές εμπειρίες με τον μακαριστό πλέον Γέροντα Αιμιλιανό Σιμωνοπετρίτη, τη σχέση του τελευταίου με το πρόσωπο της Παναγίας. Ο π. Σεραπίων Σιμωνοπετρίτης κοιμήθηκε εν Κυρίω στις 15-4-2019. Παρακολουθήστε:

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων