08/02/2020 08/02/2020 Η Αγία Κάρα του Προφήτη Ζαχαρία (σ.σ. που τιμά σήμερα η Ορθόδοξη Εκκλησία), πατέρα του Ιωάννου του Προδρόμου, θησαυρίζεται στο Μοναστήρι του Αγ.Νικολάου Σίντζας στην ορεινή Αρκαδία, και αποτελεί πηγή αγιασμού και πολλών θαυμάτων.Δείτε το μικρό αφιέρωμα στον Κήρυκα της Ελπίδας με εικόνες και πλάνα από την πάντιμη και χαριτόβρυτη Κάρα του Αγίου Προφήτου. Το...
08 Φεβρουαρίου, 2020 - 10:32
Τελευταία ενημέρωση: 08/02/2020 - 10:40

Η Τίμια Κάρα του Προφήτη Ζαχαρία του κήρυκα της Ελπίδας

Διαδώστε:
Η Τίμια Κάρα του Προφήτη Ζαχαρία του κήρυκα της Ελπίδας

Η Αγία Κάρα του Προφήτη Ζαχαρία (σ.σ. που τιμά σήμερα η Ορθόδοξη Εκκλησία), πατέρα του Ιωάννου του Προδρόμου, θησαυρίζεται στο Μοναστήρι του Αγ.Νικολάου Σίντζας στην ορεινή Αρκαδία, και αποτελεί πηγή αγιασμού και πολλών θαυμάτων.Δείτε το μικρό αφιέρωμα στον Κήρυκα της Ελπίδας με εικόνες και πλάνα από την πάντιμη και χαριτόβρυτη Κάρα του Αγίου Προφήτου.

Το Πρακτορείο «ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ» παρουσιάζει, ως ντοκουμέντο, το μοναδικό κειμήλιο και πνευματικό Θησαυρό, ενώ η Μοναχή Λαυρεντία μιλάει συγκινημένη για τα θαυμαστά γεγονότα που συνοδεύουν την Αγία Κάρα του Κήρυκα της Ελπίδας, όπως αποκαλείται ο Προφήτης.

Δείτε το βίντεο:

Αποστολή Αρκαδία – ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ  “ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ”

Ρεπορτάζ: Δημήτρης Στρουμπάκος

Εικονολήπτης: Μανώλης Δημελάς

Μοντάζ: Κώστας Κουράκος

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων