18/05/2020 18/05/2020 Η υδρία που κρατούσε η Σαμαρείτιδα όταν πήγε στο πηγάδι να αντλήσει νερό. Βρίσκεται στη Σαμάρεια στην Ιερά Μονή του Φρέατος του Ιακώβ και προστατεύεται μέσα σε μια γυάλινη προθήκη, βλέποντας την κανείς θυμάται αυτόν τον θαυμαστό διάλογο που είχε η Σαμαρείτιδα με τον Κύριο. ” Πνεῦμα ὁ Θεός, καὶ τοὺς προσκυνοῦντας αὐτὸν ἐν πνεύματι...
18 Μαΐου, 2020 - 12:12
Τελευταία ενημέρωση: 18/05/2020 - 12:13

Η υδρία που κρατούσε η Σαμαρείτιδα (ΦΩΤΟ)

Διαδώστε:
Η υδρία που κρατούσε η Σαμαρείτιδα (ΦΩΤΟ)

Η υδρία που κρατούσε η Σαμαρείτιδα όταν πήγε στο πηγάδι να αντλήσει νερό. Βρίσκεται στη Σαμάρεια στην Ιερά Μονή του Φρέατος του Ιακώβ και προστατεύεται μέσα σε μια γυάλινη προθήκη, βλέποντας την κανείς θυμάται αυτόν τον θαυμαστό διάλογο που είχε η Σαμαρείτιδα με τον Κύριο. ” Πνεῦμα ὁ Θεός, καὶ τοὺς προσκυνοῦντας αὐτὸν ἐν πνεύματι καὶ ἀληθείᾳ δεῖ προσκυνεῖν. λέγει αὐτῷ ἡ γυνή· οἶδα ὅτι Μεσσίας ἔρχεται ὁ λεγόμενος Χριστός· ὅταν ἔλθῃ ἐκεῖνος, ἀναγγελεῖ ἡμῖν πάντα. λέγει αὐτῇ ὁ ᾿Ιησοῦς· ἐγώ εἰμι ὁ λαλῶν σοι…”.

ΠΗΓΗ: Fb Τιμόθεος Ηλιάκης

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων