06/06/2023 06/06/2023 “Από την Ανάληψη στα Έσχατα” ήταν το θέμα που ανέπτυξε ο Ιερομόναχος π. Γεννάδιος Μανώλης κατά την ομιλία του στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Φιλοπάππου την Τρίτη, 30 Μαϊου, στο πλαίσιο της σύναξης “Παρέα της Τρίτης”, η οποία λαμβάνει χώρα στην ενορία αυτή της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών. Ο π. Γεννάδιος με μεστό θεολογικό λόγο αναφέρθηκε...
06 Ιουνίου, 2023 - 11:06
Τελευταία ενημέρωση: 06/06/2023 - 11:12

Ιερομόναχος Γεννάδιος Μανώλης: “Από την Ανάληψη στα Έσχατα”

Διαδώστε:
Ιερομόναχος Γεννάδιος Μανώλης: “Από την Ανάληψη στα Έσχατα”

“Από την Ανάληψη στα Έσχατα” ήταν το θέμα που ανέπτυξε ο Ιερομόναχος π. Γεννάδιος Μανώλης κατά την ομιλία του στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Φιλοπάππου την Τρίτη, 30 Μαϊου, στο πλαίσιο της σύναξης “Παρέα της Τρίτης”, η οποία λαμβάνει χώρα στην ενορία αυτή της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

Ο π. Γεννάδιος με μεστό θεολογικό λόγο αναφέρθηκε στην εορτή της Αναλήψεως  του Κυρίου μας, στα νοήματα που πηγάζουν από αυτή την εορτή καθώς και στην αποστολή του κάθε χριστιανού για την πορεία προς τα Έσχατα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων