19/04/2019 19/04/2019 H αδελφή Νεκταρία Παραδείση είναι μοναχή της Ι.Μ. Οσίου Παταπίου Λουτρακίου. Διακονεί στην Ιεραποστολή της Ινδίας από το έτος 1991 και προΐσταται των φιλανθρωπικών προσπαθειών της Ορθόδοξης Εκκλησίας στη Δυτική Βεγγάλη. Ακολουθεί κείμενο της, δημοσιευμένο στην ιστοσελίδα της Αδελφότητος Ορθοδόξου Εξωτερικής Ιεραποστολής (3 Απριλίου 2019 υπό τον τίτλο “Συνεχής Δοξολογία”:   Αγαπητοί φίλοι της Ιεραποστολής...
19 Απριλίου, 2019 - 16:50
Τελευταία ενημέρωση: 19/04/2019 - 16:51

Ινδία – Ιεραποστολή: Συνεχής δοξολογία

Διαδώστε:
Ινδία – Ιεραποστολή: Συνεχής δοξολογία

H αδελφή Νεκταρία Παραδείση είναι μοναχή της Ι.Μ. Οσίου Παταπίου Λουτρακίου. Διακονεί στην Ιεραποστολή της Ινδίας από το έτος 1991 και προΐσταται των φιλανθρωπικών προσπαθειών της Ορθόδοξης Εκκλησίας στη Δυτική Βεγγάλη. Ακολουθεί κείμενο της, δημοσιευμένο στην ιστοσελίδα της Αδελφότητος Ορθοδόξου Εξωτερικής Ιεραποστολής (3 Απριλίου 2019 υπό τον τίτλο “Συνεχής Δοξολογία”:

 

Αγαπητοί φίλοι της Ιεραποστολής

Χαίρετε εν Κυρίω πάντοτε!

Ως μάννα εξ Ουρανού ήρθε η δωρεά σας, πολύτιμη και αναγκαία όσο δεν φαντάζεσθε, δίνοντάς μας ανάσα ζωής και κουράγιο για τη συνέχιση του αγώνα. Δεν έχω λόγια ευχαριστίας προς την Αδελφότητα που εξακολουθεί να βοηθά και να στηρίζει το έργο του Θεού που με τη δική Του χάρη επιτελείται στην Ινδία. Ολόψυχα εύχομαι ο Κύριός μας να χαρίζει σε όλους υγεία κατ’ άμφω, ώστε να συνεχίζετε θεοφιλώς και θεαρέστως το σπουδαίο ιεραποστολικό έργο της Αδελφότητος.

Ζητώ πάνω από όλα την προσευχή όλων, ώστε να μας στηρίζει ο Θεός και να ευλογεί την ταπεινή μας προσπάθεια σε αυτή τη χώρα, όπου μας έταξε να διακονήσουμε, γιατί ας μην το ξεχνάμε: «ἐάν μὴ Κύριος οἰκοδομήσει οἶκον, εἰς μάτην ἐκοπίασαν οἱ οἰκοδομοῦντες».

Η ψυχή μου δοξολογεί και ευγνωμονεί τον Πανάγαθο Θεό για την αγάπη Του και την πρόνοια για τα παιδιά Του στην Ινδία, η οποία καθημερινά μάς αποκαλύπτεται με τρόπο θαυμαστό. Έτσι και τώρα εκεί που ταλάνιζα τη σκέψη μου κάνοντας λογαριασμούς και σχέδια πώς θα τα καταφέρουμε να ανταπεξέλθουμε στις συγκεκριμένες οικονομικές συγκυρίες, ήρθε η δωρεά της Αδελφότητος.

Ένα απλό ευχαριστώ δεν περιγράφει της ψυχής την απέραντη ευγνωμοσύνη.

Ο άγιος Θεός να σας έχει καλά και να σας χαρίζει υγεία και πλούσια την ευλογία Του.

Αδελφή Νεκταρία

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων