10/10/2020 10/10/2020 Μετά την αγιοκατάταξη του αγίου Καλλινίκου Εδέσσης πολλοί Χριστιανοί εξέφρασαν το ερώτημα προς τον Μητροπολίτη Ναυπάκτου αν υπάρχει κάποιο αρχείο ηχητικό για να ακούσουν την φωνή του, το ύφος και τον τρόπο της ομιλίας του. Στο αρχείο του Σεβασμιωτάτου κ. Ιεροθέου διασώζεται και μια εισαγωγική ομιλία του αγίου Καλλινίκου σε Ιερατικό Συνέδριο της Ιεράς Μητροπόλεως...
10 Οκτωβρίου, 2020 - 11:45
Τελευταία ενημέρωση: 10/10/2020 - 13:31

ΗΧΗΤΙΚΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Ο Άγιος Καλλίνικος Εδέσσης μιλά σε Ιερείς

Διαδώστε:
ΗΧΗΤΙΚΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Ο Άγιος Καλλίνικος Εδέσσης μιλά σε Ιερείς

Μετά την αγιοκατάταξη του αγίου Καλλινίκου Εδέσσης πολλοί Χριστιανοί εξέφρασαν το ερώτημα προς τον Μητροπολίτη Ναυπάκτου αν υπάρχει κάποιο αρχείο ηχητικό για να ακούσουν την φωνή του, το ύφος και τον τρόπο της ομιλίας του.

Στο αρχείο του Σεβασμιωτάτου κ. Ιεροθέου διασώζεται και μια εισαγωγική ομιλία του αγίου Καλλινίκου σε Ιερατικό Συνέδριο της Ιεράς Μητροπόλεως Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας, που πραγματοποιήθηκε το 1970, πριν από 50 χρόνια, στην Ιερά Μονή Αγίας Τριάδος Εδέσσης.

Ακούστε το Ηχητικό Ντοκουμέντο: 

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΧΕ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΚΑΛΛΙΝΙΚΟ ΣΤΟ ope.gr 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων