06/04/2019 06/04/2019 Παραθέτουμε εδώ το Θεοτοκίο Κάθισμα του γ’ ήχου «Την ωραιότητα» σε αργό μέλος, όπως ψάλλεται κατά την Απόλυση της Ακολουθίας των Χαιρετισμών τις Παρασκευές της Μεγάλης Τεσσαρακοστής. Η παρούσα ηχογράφηση πραγματοποιήθηκε μέσα στον Πάνσεπτο Πατριαρχικό Ναό του Αγίου Γεωργίου στο Φανάρι, κατά την Ε’ Παρασκευή των Νηστειών (Ακολουθία του Ακαθίστου Ύμνου), μάλλον το έτος 1957. Ψάλλει ο...
06 Απριλίου, 2019 - 21:10

Κωνσταντίνος Πρίγγος: “Την ωραιότητα της παρθενίας σου…”ΒΙΝΤΕΟ

Διαδώστε:
Κωνσταντίνος Πρίγγος: “Την ωραιότητα της παρθενίας σου…”ΒΙΝΤΕΟ
Παραθέτουμε εδώ το Θεοτοκίο Κάθισμα του γ’ ήχου «Την ωραιότητα» σε αργό μέλος, όπως ψάλλεται κατά την Απόλυση της Ακολουθίας των Χαιρετισμών τις Παρασκευές της Μεγάλης Τεσσαρακοστής.
Η παρούσα ηχογράφηση πραγματοποιήθηκε μέσα στον Πάνσεπτο Πατριαρχικό Ναό του Αγίου Γεωργίου στο Φανάρι, κατά την Ε’ Παρασκευή των Νηστειών (Ακολουθία του Ακαθίστου Ύμνου), μάλλον το έτος 1957.
Ψάλλει ο Άρχων Πρωτοψάλτης της Μεγάλης του Χριστού Εκκλησίας Κωνσταντίνος Πρίγγος και ο Α’ Δομέστιχος Νικόλαος Δανιηλίδης. Χαρακτηριστική είναι η συμμετοχή ενός μικρού κανονάρχου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων