16/02/2020 16/02/2020 Στο μακρινό Κογκό, σε μια απομακρυσμένη από τον πολιτισμό επαρχία, παιδικές φωνές μαρτυρούν Ορθοδοξία με την άψογη βυζαντινή υμνολογία, που ψέλνουν. Είναι τα Ορθόδοξα κορίτσια από τη Μπούνια, στη Ι. Επισκοπή Κισανγκάνι του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας, που εκτός από το ότι ψάλλουν τους βυζαντινούς ύμνους, τους διδάσκουν, κιόλας, σε άλλα κορίτσια της ηλικίας τους. Εδώ μας...
16 Φεβρουαρίου, 2020 - 12:00
Τελευταία ενημέρωση: 16/02/2020 - 12:06

Κορίτσια στο Κογκό, ψέλνουν βυζαντινούς ύμνους

Διαδώστε:
Κορίτσια στο Κογκό, ψέλνουν βυζαντινούς ύμνους

Στο μακρινό Κογκό, σε μια απομακρυσμένη από τον πολιτισμό επαρχία, παιδικές φωνές μαρτυρούν Ορθοδοξία με την άψογη βυζαντινή υμνολογία, που ψέλνουν.

Είναι τα Ορθόδοξα κορίτσια από τη Μπούνια, στη Ι. Επισκοπή Κισανγκάνι του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας, που εκτός από το ότι ψάλλουν τους βυζαντινούς ύμνους, τους διδάσκουν, κιόλας, σε άλλα κορίτσια της ηλικίας τους. Εδώ μας ψέλνουν : Το «Αγνή Παρθένε», τα Eυλογητάρια της Κυριακής, τον 50ο Ψαλμό και τον Ψαλμό 138 ( 7-11. Ποῦ πορευθῶ ἀπὸ τοῦ πνεύματός σου καὶ ἀπὸ τοῦ προσώπου σου ποῦ φύγω; …).

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων