10/03/2019 10/03/2019 Η φώτο είναι παρμένη από το το εσπέρας της Κυριακής της Τυροφάγου, 10 Μαρτίου 2019, όπου εις τον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίας Παρασκευής – Λαγκαδά μέσα σε κλίμα κατανύξεως και περισυλλογής, τελέσθηκε ο Α΄ Κατανυκτικός Εσπερινός της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής ή Εσπερινός της Συγχωρήσεως, χοροστατούντος του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτου Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης κ.κ. Ιωάννου,...
10 Μαρτίου, 2019 - 23:03
Τελευταία ενημέρωση: 10/03/2019 - 23:04

Λαγκαδά: Η ΦΩΤΟ της ημέρας, η εικόνα της Συγγνώμης

Διαδώστε:
Λαγκαδά: Η ΦΩΤΟ της ημέρας, η εικόνα της Συγγνώμης

Η φώτο είναι παρμένη από το το εσπέρας της Κυριακής της Τυροφάγου, 10 Μαρτίου 2019, όπου εις τον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίας Παρασκευής – Λαγκαδά μέσα σε κλίμα κατανύξεως και περισυλλογής, τελέσθηκε ο Α΄ Κατανυκτικός Εσπερινός της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής ή Εσπερινός της Συγχωρήσεως, χοροστατούντος του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτου Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης κ.κ. Ιωάννου, πλαισιούμενος υπό πολλών εφημερίων της Ιεράς Μητροπόλεως.

Ένας εκ των υπέργηρων εφημερίων πρωταγωνιστεί με την ταπείνωση και τη φιλοπονία του, όπου, παρά την ηλικία του, κουλουριάζεται στα μάρμαρα του βήματος του Ιερού Ναού υπό τους πόδας του Σεβασμιωτάτου οικείου Ποιμενάρχου.

Πρόκειται αδιαμφισβήτητα για τη φώτο της σημερινής ημέρας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων