02/12/2021 02/12/2021 Με αφορμή τον εορτασμό της μνήμης του Οσίου Πορφυρίου του Καυσοκαλυβίτη, πλήθος πιστών έσπευσαν στο Ιερό Ησυχαστήριο Μεταμορφώσεως του Σωτήρος του Αγίου Πορφυρίου Καυσοκαλυβίτη στο Μήλεσι Αττικής. Το Ησυχαστήριο τιμά τη μνήμη του Οσίου Πορφυρίου στις 2 Δεκεμβρίου, ημέρα της κοίμησής του, καθώς το μέρος αποτέλεσε προσκύνημα χάρη στον ίδιο τον γέροντα. Η αγιοκατάταξη του...
02 Δεκεμβρίου, 2021 - 17:40
Τελευταία ενημέρωση: 02/12/2021 - 18:50

Μαρτυρίες πιστών που έζησαν από κοντά τη χάρη του Οσίου Πορφυρίου

Διαδώστε:
Μαρτυρίες πιστών που έζησαν από κοντά τη χάρη του Οσίου Πορφυρίου

Με αφορμή τον εορτασμό της μνήμης του Οσίου Πορφυρίου του Καυσοκαλυβίτη, πλήθος πιστών έσπευσαν στο Ιερό Ησυχαστήριο Μεταμορφώσεως του Σωτήρος του Αγίου Πορφυρίου Καυσοκαλυβίτη στο Μήλεσι Αττικής.

Το Ησυχαστήριο τιμά τη μνήμη του Οσίου Πορφυρίου στις 2 Δεκεμβρίου, ημέρα της κοίμησής του, καθώς το μέρος αποτέλεσε προσκύνημα χάρη στον ίδιο τον γέροντα. Η αγιοκατάταξη του Οσίου Πορφυρίου έγινε από το Οικουμενικό Πατριαρχείο στις 27 Νοεμβρίου 2013, ενώ για τον Έλληνα ιερομόναχο που έζησε κατά τη διάρκεια του 20ού αιώνα κι έγινε ευρέως γνωστός για τον βίο και το έργο του από νεαρή ηλικία, μίλησαν στην κάμερα της Pemptousia TV, πιστοί που έζησαν από κοντά τη χάρη του Οσίου Πορφυρίου.

Παρακολουθήστε τις μαρτυρίες πιστών που έζησαν από κοντά τη χάρη του Οσίου Πορφυρίου:

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων