25/02/2019 25/02/2019 Σε αυτή τη σελίδα της Πανελλήνιας Ένωσης Φίλων Πολυτέκνων (Π.Ε.ΦΙ.Π.) – ΕΔΩ – θα προστίθενται (με εορτολογική σειρά, αρχίζοντας από τους Προστάτες της ΕΝΩΣΗΣ Αγίους Μακαβαίους) όλοι οι Άγιοι που έχουν σχέση είτε με την Πολύτεκνη Οικογένεια είτε με τον ιερό Μυστήριο του Γάμου και της Οικογενείας. ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ όσοι γνωρίζουν και άλλους Αγίους Πολυτέκνους ή...
25 Φεβρουαρίου, 2019 - 19:13
Τελευταία ενημέρωση: 25/02/2019 - 19:54

Μάθετε τους ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΥΣ Αγίους: Συναξαριστής Πολυτέκνων Αγίων

Διαδώστε:
Μάθετε τους ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΥΣ Αγίους: Συναξαριστής Πολυτέκνων Αγίων

Σε αυτή τη σελίδα της Πανελλήνιας Ένωσης Φίλων Πολυτέκνων (Π.Ε.ΦΙ.Π.) – ΕΔΩ θα προστίθενται (με εορτολογική σειρά, αρχίζοντας από τους Προστάτες της ΕΝΩΣΗΣ Αγίους Μακαβαίους) όλοι οι Άγιοι που έχουν σχέση είτε με την Πολύτεκνη Οικογένεια είτε με τον ιερό Μυστήριο του Γάμου και της Οικογενείας.

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ όσοι γνωρίζουν και άλλους Αγίους Πολυτέκνους ή τέκνα Πολυτέκνων ή να έχουν κάποια σχέση με το Γάμο, την Οικογένεια γενικά και τα παιδιά να το γνωστοποιήσουν με e-mail στη διεύθυνση: [email protected]

Για παράδειγμα,

ΑΓΙΑ ΙΟΥΛΙΑΝΗ ΤΟΥ ΛΑΖΑΡΕΒΟ: Η Αγία με τα 13 παιδια και προστάτιδα της οικογένειας στη Ρωσία (+ 21 Αυγούστου και 2 Ιανουαρίου).

Ἡ ἁγία Βάσσα καί τά τρία (3) παιδιά της (άγιοι Θεόγνιος, Αγάπιος, Πιστός). (+ 21 Αὐγούστου).

Άγιος Αλέξανδρος του Σβιρ (+30 Αυγούστου και 17 Απριλίου. Τέκνο Πολύτεκνης Οικογενείας).

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων