18/04/2019 18/04/2019 Μοναδικές βυζαντινές εικόνες μπορεί κανείς να θαυμάσει κανείς στον Ιερό Ναό του Αγίου Ισαάκ του Σύρου στην Ντόχα του Κατάρ. Όπως γράφει το The Orthodox Word , τον περασμένο Φεβρουάριο ο Πατριάρχης Ιεροσολύμων κ.κ. Θεόφιλος είχε επισκεφθεί τον Ιερό Ναό του Αγίου Ισαάκ . Οι εικόνες αυτές αγιογραφήθηκαν από αγιογράφους στην Ιερά Πατριαρχική και Σταυροπηγιακή Μονή...
18 Απριλίου, 2019 - 10:35
Τελευταία ενημέρωση: 18/04/2019 - 11:56

Μηνύματα Ορθοδοξίας στο μακρινό Κατάρ

Διαδώστε:
Μηνύματα Ορθοδοξίας στο μακρινό Κατάρ

Μοναδικές βυζαντινές εικόνες μπορεί κανείς να θαυμάσει κανείς στον Ιερό Ναό του Αγίου Ισαάκ του Σύρου στην Ντόχα του Κατάρ. Όπως γράφει το The Orthodox Word , τον περασμένο Φεβρουάριο ο Πατριάρχης Ιεροσολύμων κ.κ. Θεόφιλος είχε επισκεφθεί τον Ιερό Ναό του Αγίου Ισαάκ .

Οι εικόνες αυτές αγιογραφήθηκαν από αγιογράφους στην Ιερά Πατριαρχική και Σταυροπηγιακή Μονή Χρυσοπηγής στην Κρήτη. Σύμφωνα με το δημοσίευμα αυτή η παραδοσιακή αγιογραφία, που αναπτύχθηκε στην Ελλάδα, προσφέρει μια σημαντική ορθόδοξη μαρτυρία και ομολογία στο μακρινό Κατάρ.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Ετικέτες: ,
Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων