30/10/2020 30/10/2020 Από τις εκδόσεις Παρατηρητής της Θράκης και τον Θεολόγο-Συγγραφέα Γιώργο Σ. Γκόζη κυκλοφορεί το αγιολογικό σύγγραμμα: Μητερικό της Θράκης – Βίοι και Μαρτύρια Αγίων και Οσίων Γυναικών της Θράκης. Τo «Μητερικό της Θράκης» είναι μία συμπιληματική συλλογή αγιολογικών έργων, όπου εξιστορούνται ο βίος και η πολιτεία γυναικείων μορφών του Χριστιανισμού στην ευρύτερη γεωγραφική περιοχή της Θράκης, κατά τη διάρκεια μίας χρονικής διαδρομής που...
30 Οκτωβρίου, 2020 - 19:40
Τελευταία ενημέρωση: 30/10/2020 - 19:46

ΜΗΤΕΡΙΚΟ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ – Βίοι και Μαρτύρια Αγίων και Οσίων Γυναικών

Διαδώστε:
ΜΗΤΕΡΙΚΟ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ – Βίοι και Μαρτύρια Αγίων και Οσίων Γυναικών

Από τις εκδόσεις Παρατηρητής της Θράκης και τον Θεολόγο-Συγγραφέα Γιώργο Σ. Γκόζη κυκλοφορεί το αγιολογικό σύγγραμμα: Μητερικό της Θράκης – Βίοι και Μαρτύρια Αγίων και Οσίων Γυναικών της Θράκης.

Τo «Μητερικό της Θράκης» είναι μία συμπιληματική συλλογή αγιολογικών έργων, όπου εξιστορούνται ο βίος και η πολιτεία γυναικείων μορφών του Χριστιανισμού στην ευρύτερη γεωγραφική περιοχή της Θράκης, κατά τη διάρκεια μίας χρονικής διαδρομής που εκτείνεται από τα χρόνια των διωγμών μέχρι την άλωση της του Κωνσταντίνου.

Η συλλογή αυτή, ωστόσο, δεν αυτοπεριορίζεται από τον τίτλο της ούτε μόνο στις Γυναίκες ούτε μόνο στη Θράκη. Απευθύνεται σε οποιονδήποτε, πιστό ή μη, αναζητά τη Μαρτυρία της εν Χριστώ ζωής, αδιάκριτα από την ανδρώα ή γυναικεία φύση που του δόθηκε, αλλά και σε κάθε μελετητή της ιστορίας της Θράκης, όπως αυτή καταγράφηκε στο πέρασμα δώδεκα χριστιανικών αιώνων.

Το βιβλίο δεν απευθύνεται σε έναν εκλεκτικό ή περίκλειστο κύκλο ειδικών. Αντιθέτως, απευθύνεται σε κάθε μέλος του πληρώματος της Εκκλησίας και σε κάθε σκεπτόμενο άνθρωπο με ανησυχίες.

Περισσότερες πληροφορίες για το βιβλίο μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα https://bit.ly/35MnOPR

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων