24/03/2019 24/03/2019 Επτά χρόνια λειτουργίας και πολύτιμης προσφοράς, με περισσότερες από 70.000 ιατρικές επισκέψεις, συμπληρώνει το Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής, μια πρωτοβουλία του Φιλανθρωπικού Οργανισμού «ΑΠΟΣΤΟΛΗ», σε συνεργασία με τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών. Το Ιατρείο δημιουργήθηκε το 2012 με στόχο την παροχή πρωτοβάθμιων υπηρεσιών υγείας σε χιλιάδες ανασφάλιστους και οικονομικά αδύναμους συμπολίτες μας. Τις μεγάλες ανάγκες στο χώρο...
24 Μαρτίου, 2019 - 19:26

ΜΚΟ ΑΠΟΣΤΟΛΗ: Με περισσότερες από 70.000 ιατρικές επισκέψεις

Διαδώστε:
ΜΚΟ ΑΠΟΣΤΟΛΗ: Με περισσότερες από 70.000 ιατρικές επισκέψεις

Επτά χρόνια λειτουργίας και πολύτιμης προσφοράς, με περισσότερες από 70.000 ιατρικές επισκέψεις, συμπληρώνει το Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής, μια πρωτοβουλία του Φιλανθρωπικού Οργανισμού «ΑΠΟΣΤΟΛΗ», σε συνεργασία με τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών.

Το Ιατρείο δημιουργήθηκε το 2012 με στόχο την παροχή πρωτοβάθμιων υπηρεσιών υγείας σε χιλιάδες ανασφάλιστους και οικονομικά αδύναμους συμπολίτες μας. Τις μεγάλες ανάγκες στο χώρο της υγείας, που δημιουργήθηκαν τα χρόνια της κρίσης, ανέλαβαν να αντιμετωπίσουν γιατροί από 23 διαφορετικές ειδικότητες: 69 εθελοντές, 200 εργαστηριακοί και κλινικοί γιατροί καθώς και μια σειρά από συνεργαζόμενα ιδιωτικά εργαστήρια.

Δείτε το βίντεο:

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων