18/04/2019 18/04/2019 Για την υγεία του γιου του, τις προσευχές του, το θαύμα που έζησε αλλά και τη σχέση του με τον Πάπα και Πατριάρχη Αλεξανδρείας κ.κ. Θεόδωρο, του οποίου είναι ανιψιός μίλησε ο ποδοσφαιριστής Νίκος Μαχλάς, σε συνέντευξη του στην ολλανδική εφημερίδα vice sports. Ο διεθνής Έλληνας ποδοσφαιριστής άνοιξε την καρδιά του στο ολλανδικό μέσο και...
18 Απριλίου, 2019 - 13:39
Τελευταία ενημέρωση: 18/04/2019 - 13:54

Ν. Μαχλάς: Σήμερα γίνονται θαύματα!

Διαδώστε:
Ν. Μαχλάς: Σήμερα γίνονται θαύματα!

Για την υγεία του γιου του, τις προσευχές του, το θαύμα που έζησε αλλά και τη σχέση του με τον Πάπα και Πατριάρχη Αλεξανδρείας κ.κ. Θεόδωρο, του οποίου είναι ανιψιός μίλησε ο ποδοσφαιριστής Νίκος Μαχλάς, σε συνέντευξη του στην ολλανδική εφημερίδα vice sports.

Ο διεθνής Έλληνας ποδοσφαιριστής άνοιξε την καρδιά του στο ολλανδικό μέσο και περιέγραψε την περιπέτεια υγείας του παιδιού του: “Ο μεγάλος γιος μου είχε πόνους στο στήθος από τα 14. Μετά από εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι είχε ένα κληρονομικό πρόβλημα στην καρδιά. Στα 18 η κατάσταση χειροτέρεψε σε τέτοιο σημείο που μπήκε σε νοσοκομείο της Αθήνας” περιγράφει, και μιλά για την αναμονή μέχρι να βρεθεί συμβατό μόσχευμα: “Προσευχόμουν κάθε μέρα να βρεθεί δότης ” ομολογεί και υπογραμμίζει: “Στις αρχές Μαρτίου λάβαμε το τηλεφώνημα που μας λύτρωσε. Είχε βρεθεί μία καρδιά για τον Γιώργο. Αργότερα μάθαμε ότι προερχόταν από ένα οκτάχρονο παιδί που είχε σκοτωθεί σε τροχαίο. Τον θεωρούμε άγγελο – σωτήρα μας”

Ο Νίκος Μαχλάς μιλά επίσης, για τη επέμβαση που έγινε στις 16 Μαρτίου και κράτησε περισσότερες από οκτώ ώρες. “Η πρώην σύζυγός μου και εγώ ήμασταν στην αίθουσα αναμονής, οικογένεια, φίλοι και γνωστοί προσεύχονταν” επισημαίνει και αναφέρεται στην φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram με τον Πατριάρχη Αλεξανδρείας: “Ο άνδρας με τη λευκή γενειάδα είναι ο θείος μου. Είναι ο Ελληνορθόδοξος Πατριάρχης Αλεξανδρείας και Αφρικής και ήρθε στο νοσοκομείο ειδικά για μας. Όταν ο γιατρός είπε ότι η καρδιά του Γιώργου ήταν σταθερή, έκλαψα όπως ποτέ άλλοτε. Ένιωσα σαν να κέρδισα το Μουντιάλ και το Τσάμπιονς Λιγκ και δέκα φορές παραπάνω. Πριν από την επέμβαση ήμουν 100 χρόνων, τώρα είμαι 20” τονίζει.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων