12/07/2021 12/07/2021 Ο Ανδρέας Παπανδρέου δια μέσου του Ιδιαιτέρου Γραφείου του αποστέλλει ευχαριστιακή απάντηση στον βιογράφο του Αγίου, Ιερομόναχο Χριστόδουλο, για την αποστολή του πονήματος του, στις 23 Ιανουαρίου 1995: “Με ιδιαίτερη χαρά ο κ. Πρωθυπουργός και εγώ λάβαμε το αξιόλογο έργο σας “Ο Γέρων Παΐσιος”, το οποίο με ιδιαίτερη προσοχή διαβάσαμε, δεδομένου ότι η αγαθή φήμη...
12 Ιουλίου, 2021 - 18:00
Τελευταία ενημέρωση: 12/07/2021 - 18:03

Ο Ανδρέας Παπανδρέου για τον Άγιο Παΐσιο (ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ)

Διαδώστε:
Ο Ανδρέας Παπανδρέου για τον Άγιο Παΐσιο (ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ)

Ο Ανδρέας Παπανδρέου δια μέσου του Ιδιαιτέρου Γραφείου του αποστέλλει ευχαριστιακή απάντηση στον βιογράφο του Αγίου, Ιερομόναχο Χριστόδουλο, για την αποστολή του πονήματος του, στις 23 Ιανουαρίου 1995: “Με ιδιαίτερη χαρά ο κ. Πρωθυπουργός και εγώ λάβαμε το αξιόλογο έργο σας “Ο Γέρων Παΐσιος”, το οποίο με ιδιαίτερη προσοχή διαβάσαμε, δεδομένου ότι η αγαθή φήμη του Γέροντος Παΐσιου, την βιωτή του οποίου τόσο γλαφυρά παρουσιάζετε, είχε φτάσει προ πολλού έως εμάς. Δεχθείτε τις θερμές ευχαριστίες και τα συγχαρητήρια μας”. Το ιστορικό ντοκουμέντο φέρνει στη δημοσιότητα την ημέρα της εορτίου μνήμης του Αγίου, ο Αρχιμ. π. Τιμόθεος Ηλιάκης σε επίκαιρη ανάρτησή του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ:

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων