19/06/2020 19/06/2020 Πριν λίγα χρόνια, με μία φωνή, ενωμένη σαν γροθιά, μία παρέα ελληνόπουλα τραγουδούν μέσα στον ναό της Αγίας Σοφίας Κωνσταντινουπόλεως τον Εθνικό Ύμνο, κάνοντάς μας όλους υπερήφανους. Η παρέα των νέων αψήφησε τους κινδύνους που θα μπορούσε να δημιουργήσει αυτή η ενέργεια, αφού, ως γνωστόν, οι Τούρκοι πολύ συχνά προχωρούν σε συλλήψεις όσων προκαλούν μέσα...
19 Ιουνίου, 2020 - 20:26
Τελευταία ενημέρωση: 19/06/2020 - 20:34

Ο Εθνικός Ύμνος στην Αγιά Σοφιά από άφοβα νέα παιδιά (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε:
Ο Εθνικός Ύμνος στην Αγιά Σοφιά από άφοβα νέα παιδιά (ΒΙΝΤΕΟ)

Πριν λίγα χρόνια, με μία φωνή, ενωμένη σαν γροθιά, μία παρέα ελληνόπουλα τραγουδούν μέσα στον ναό της Αγίας Σοφίας Κωνσταντινουπόλεως τον Εθνικό Ύμνο, κάνοντάς μας όλους υπερήφανους. Η παρέα των νέων αψήφησε τους κινδύνους που θα μπορούσε να δημιουργήσει αυτή η ενέργεια, αφού, ως γνωστόν, οι Τούρκοι πολύ συχνά προχωρούν σε συλλήψεις όσων προκαλούν μέσα στον ναό. Ξαναθυμόμαστε αυτήν την αυθόρμητη πατριωτική ενέργεια των νέων παιδιών, σε καιρούς που οι Τούρκοι επιθυμούν και τείνουν να επιτύχουν τη μετατροπή του ιερού χώρου σε τζαμί.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ:

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων