21/10/2019 21/10/2019 Ο νέος Άγιος της Ορθοδοξίας μας, Γέρων Ιωσήφ ο Ησυχαστής, όπως αυτό αυτό προηνεγγέλθη δια του στόματος του Παναγιωτάτου Οικουμενικού Πατριάρχου, κ.κ. Βαρθολομαίου (ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ – 20 Οκτωβρίου 2019), κοιμήθηκε οσιακά το 1959, ανήμερα της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, την οποίαν μαζί με τον Υιόν της εις τέλος αγάπησε. Η Ορθόδοξη Διαδικτυακή Πύλη “ΠΕΜΠΤΟΥΣΙΑ” κορύφωσε στα...
21 Οκτωβρίου, 2019 - 18:23

Ο Γέρων Εφραίμ για τον νέον Άγιον Ιωσήφ τον Ησυχαστή

Διαδώστε:
Ο Γέρων Εφραίμ για τον νέον Άγιον Ιωσήφ τον Ησυχαστή

Ο νέος Άγιος της Ορθοδοξίας μας, Γέρων Ιωσήφ ο Ησυχαστής, όπως αυτό αυτό προηνεγγέλθη δια του στόματος του Παναγιωτάτου Οικουμενικού Πατριάρχου, κ.κ. Βαρθολομαίου (ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ – 20 Οκτωβρίου 2019), κοιμήθηκε οσιακά το 1959, ανήμερα της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, την οποίαν μαζί με τον Υιόν της εις τέλος αγάπησε.

Η Ορθόδοξη Διαδικτυακή Πύλη “ΠΕΜΠΤΟΥΣΙΑ” κορύφωσε στα τέλη Αυγούστου 2019 το αφιέρωμά της για τα 60 χρόνια από την κοίμηση του Πατρός, που απετέλεσε την πνευματική ρίζα εκατοντάδων μοναστών εντός και εκτός του Άθωνος, με την αποκλειστική συνέντευξη του σεβαστού Καθηγουμένου της Ιεράς και Μεγίστης Μονής του Βατοπαιδίου Γέροντος Εφραίμ.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ:

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων