17/06/2021 17/06/2021 Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Μόρφου κ. Νεόφυτος μιλά για τη γνωριμία του με τους Αγίους της εποχής μας και τα χαρίσματά τους στη συντροφιά του πατρός Γεωργίου Σχοινά από τον Άγιο Νικόλαο Κουκακίου, που τον επισκέφθηκε πριν από λίγες μέρες στην Κύπρο. Ακούστε τι λέει για τον Άγιο Πορφύριο, τον Άγιο Ιάκωβο Τσαλίκη, τον Άγιο Παΐσιο,...
17 Ιουνίου, 2021 - 16:05
Τελευταία ενημέρωση: 17/06/2021 - 16:20

Ο Μητροπολίτης Μόρφου για τους Αγίους της εποχής μας

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Μόρφου για τους Αγίους της εποχής μας

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Μόρφου κ. Νεόφυτος μιλά για τη γνωριμία του με τους Αγίους της εποχής μας και τα χαρίσματά τους στη συντροφιά του πατρός Γεωργίου Σχοινά από τον Άγιο Νικόλαο Κουκακίου, που τον επισκέφθηκε πριν από λίγες μέρες στην Κύπρο.

Ακούστε τι λέει για τον Άγιο Πορφύριο, τον Άγιο Ιάκωβο Τσαλίκη, τον Άγιο Παΐσιο, τον πατέρα Ευμένιο Σαριδάκη, τη γερόντισσα Γαλακτεία και τον πατέρα Ανανία Κουστένη.

Η συνάντηση των νέων με τον Μητροπολίτη Μόρφου κ. Νεόφυτο πραγματοποιήθηκε στο Επισκοπείο της Ιεράς Μητροπόλεως  Μόρφου στην Ευρύχου (Ιούνιος 2021)

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων