15/07/2020 15/07/2020 Με αφορμή τα 200 χρόνια από την κοίμηση του Οσίου Νικοδήμου του Αγιορείτου, το 2018 ο π. Ανανίας Κουστένης έκανε μια ομιλία από εκείνες τις ωραίες και διδακτικές, που γίνονταν στο μικρό εκκλησάκι των Εξαρχείων. Μιλά, λοιπόν, ο π. Ανανίας, «για έναν Άγιο, που μας τον χάρισε ο Θεός στα χρόνια της τουρκικής σκλαβιάς, τότε...
15 Ιουλίου, 2020 - 17:23
Τελευταία ενημέρωση: 15/07/2020 - 17:12

Ο π. Ανανίας Κουστένης για τον Όσιο Νικόδημο τον Αγιορείτη

Διαδώστε:
Ο π. Ανανίας Κουστένης για τον Όσιο Νικόδημο τον Αγιορείτη

Με αφορμή τα 200 χρόνια από την κοίμηση του Οσίου Νικοδήμου του Αγιορείτου, το 2018 ο π. Ανανίας Κουστένης έκανε μια ομιλία από εκείνες τις ωραίες και διδακτικές, που γίνονταν στο μικρό εκκλησάκι των Εξαρχείων. Μιλά, λοιπόν, ο π. Ανανίας, «για έναν Άγιο, που μας τον χάρισε ο Θεός στα χρόνια της τουρκικής σκλαβιάς, τότε που η σκλαβωμένη πατρίδα μας έβγαζε αγίους και μάρτυρες και ηρωίδες και ήρωες και σπουδαίους, για να αποδειχθεί για ακόμα μια φορά ότι όταν ο άνθρωπος είναι στον Σταυρό τότε προκύπτουν περισσότερα καλά στη ζωή του».

Ακούστε την ομιλία:

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων