20/10/2019 20/10/2019 Από τραγουδιστής έγινε Μοναχός και αγιογράφος στην Ιερά Μονή της Παναγίας Φανερωμένης Λευκάδας. Ο λόγος για τον Μοναχό Αρσένιο- Αγιογράφο της Μονής Παναγίας Φανερωμένης Λευκάδας ο οποίος μιλά στο Πρακτορείο Ορθοδοξία για την ζωή του και μας ξεναγεί στο Αγιογραφικό Εργαστήρι του. Ο Κύπριος τραγουδιστής εγκατέλειψε τα εγκόσμια για να μονάσει στην Παναγία Φανερωμένη στην Λευκάδα...
20 Οκτωβρίου, 2019 - 9:56
Τελευταία ενημέρωση: 20/10/2019 - 9:53

Ο τραγουδιστής που εκάρη μοναχός

Διαδώστε:
Ο τραγουδιστής που εκάρη μοναχός

Από τραγουδιστής έγινε Μοναχός και αγιογράφος στην Ιερά Μονή της Παναγίας Φανερωμένης Λευκάδας. Ο λόγος για τον Μοναχό Αρσένιο- Αγιογράφο της Μονής Παναγίας Φανερωμένης Λευκάδας ο οποίος μιλά στο Πρακτορείο Ορθοδοξία για την ζωή του και μας ξεναγεί στο Αγιογραφικό Εργαστήρι του.

Ο Κύπριος τραγουδιστής εγκατέλειψε τα εγκόσμια για να μονάσει στην Παναγία Φανερωμένη στην Λευκάδα όπως λέει. Ο μοναχός και Αγιογράφος μας μιλά επίσης για τον Μοναχισμό, την καριέρα του τραγουδιστή που άφησε και για την Αγάπη και την Ευεργεσία πρός τον Θεό μας. Δείτε το συγκινητικό βίντεο:

Αποστολή Λευκάδα Δημήτρης Στρουμπάκος

Εικονολήπτης Αντρέας Χαλκιόπουλος

Μοντάζ Μαριάνθη Ματζίρη

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων