27/01/2019 06/02/2019 Ο Τζόναθαν Τζάκσον, βραβευμένος ηθοποιός του Χόλυγουντ που από μικρή ηλικία γνώρισε τη λάμψη και την προβολή στο Χόλυγουντ, ως ηθοποιός σε διάσημες ταινίες και σειρές, εξομολογείται την μεγάλη αλήθεια της ζωής του. Ενώ τα φώτα της δημοσιότητας, τα πάρτυ, οι γνωριμίες, οι προτάσεις από διάσημους σκηνοθέτες έπεφταν βροχή, εκείνος είχε ένα τεράστιο κενό μέσα...
27 Ιανουαρίου, 2019 - 9:46
Τελευταία ενημέρωση: 06/02/2019 - 21:09

«Μέσα από τη ματαιόδοξη ζωή του Χόλυγουντ γνώρισα το Χριστό»

Διαδώστε:
«Μέσα από τη ματαιόδοξη ζωή του Χόλυγουντ γνώρισα το Χριστό»

Ο Τζόναθαν Τζάκσον, βραβευμένος ηθοποιός του Χόλυγουντ που από μικρή ηλικία γνώρισε τη λάμψη και την προβολή στο Χόλυγουντ, ως ηθοποιός σε διάσημες ταινίες και σειρές, εξομολογείται την μεγάλη αλήθεια της ζωής του.

Ενώ τα φώτα της δημοσιότητας, τα πάρτυ, οι γνωριμίες, οι προτάσεις από διάσημους σκηνοθέτες έπεφταν βροχή, εκείνος είχε ένα τεράστιο κενό μέσα του ώσπου αναγνώρισε μέσα του την δύναμη της αγάπης του Χριστού. Και τότε όπως λέει στη συνεργάτη του Πρακτορείου ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ Πέπη Οικονομάκη, η ζωή του άλλαξε διότι το φως της αλήθειας φώλιασε μέσα του και άρχισε να περπατά την τεθλιμένη οδό αλλά ήξερε ότι αυτή η οδός θα τον οδηγήσει στην αλήθεια.

Σήμερα επισκέπτεται το Άγιο Όρος, προσεύχεται, η σύζυγός του γνωστή επίσης ηθοποιός και τα παιδιά του ζουν και αναπνέουν από το οξυγόνο που τους αναγέννησε.

Σήμερα μπορεί να καταλάβει πια ότι τα φώτα του Χόλυγουντ ήταν βούρκος μπροστά στο αληθινό φως της αγάπης του Χριστού.

Συνέντευξη: Πέπη Οικονομάκη

Κάμερα: Χριστίνα Δημητρούδη 

 

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων