19/01/2020 19/01/2020 Σε κάθε παιχνίδι, κίνηση, τραγούδι, αυτών των παιδιών εκπέμπεται το φως, η χαρά, η ελπίδα που ο Χριστός έχει φυτέψει βαθιά μέσα στις ψυχές τους. Μπορεί να γεννήθηκαν σε ταπεινές αχυροκαλύβες, μπορεί η επόμενη μέρα που ξημερώνει να μην έχει φαγάκι για αυτά τα παιδιά, μπορεί να μην έχουν γνωρίσει ζαχαρωτά, γλυκά και λιχουδιές και...
19 Ιανουαρίου, 2020 - 12:24
Τελευταία ενημέρωση: 19/01/2020 - 12:31

Οι μικροί Αφρικανοί φίλοι μας, εκπέμπουν μήνυμα ζωής στην οικουμένη

Διαδώστε:
Οι μικροί Αφρικανοί φίλοι μας, εκπέμπουν μήνυμα ζωής στην οικουμένη

Σε κάθε παιχνίδι, κίνηση, τραγούδι, αυτών των παιδιών εκπέμπεται το φως, η χαρά, η ελπίδα που ο Χριστός έχει φυτέψει βαθιά μέσα στις ψυχές τους.

Μπορεί να γεννήθηκαν σε ταπεινές αχυροκαλύβες, μπορεί η επόμενη μέρα που ξημερώνει να μην έχει φαγάκι για αυτά τα παιδιά, μπορεί να μην έχουν γνωρίσει ζαχαρωτά, γλυκά και λιχουδιές και αλλά πολλά. Ίσως ακόμη μπορεί να αντικρίσουν την επόμενη μέρα και το πιο σκληρό πρόσωπο της ζωής. Όσο λοιπόν και αν τους συνθλίβει η σκληρή πραγματικότητα,εκείνα εκπέμπουν ένα δυνατό μήνυμα χαράς, αισιοδοξίας, ελπίδας, και τελικά μήνυμα Χριστού.

Αυτά τα παιδιά είναι οι μικροί Ιεραπόστολοι της οικουμένης, δίνοντας σε όλους μας, μάθημα ζωής. Αν μπορούσαμε να κλέψουμε λίγη από την αθωότητα τους, τότε όλος ο κόσμος μας, θα ήταν αλλιώτικος.

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων