23/03/2019 23/03/2019 “Είμαι πολύ συγκινημένος με τον τρόπο που εσείς και η “ΑΠΟΣΤΟΛΗ” αντιμετωπίζετε τους ανθρώπους οι οποίοι έχουν ανάγκη”. Με αυτή τη φράση ο πρίγκιπας Κάρολος εξήρε, πριν περίπου έναν χρόνον, την προσφορά του Φιλανθρωπικού Οργανισμού “ΑΠΟΣΤΟΛΗ” κατά τη διάρκεια της συνάντησής του στις 10/05/2018 με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος, κ.κ. Ιερώνυμο. Τον πρίγκιπα...
23 Μαρτίου, 2019 - 16:20
Τελευταία ενημέρωση: 23/03/2019 - 16:22

Όταν ο πρίγκιπας Κάρολος εξήρε το έργο της ΜΚΟ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Διαδώστε:
Όταν ο πρίγκιπας Κάρολος εξήρε το έργο της ΜΚΟ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

“Είμαι πολύ συγκινημένος με τον τρόπο που εσείς και η “ΑΠΟΣΤΟΛΗ” αντιμετωπίζετε τους ανθρώπους οι οποίοι έχουν ανάγκη”. Με αυτή τη φράση ο πρίγκιπας Κάρολος εξήρε, πριν περίπου έναν χρόνον, την προσφορά του Φιλανθρωπικού Οργανισμού “ΑΠΟΣΤΟΛΗ” κατά τη διάρκεια της συνάντησής του στις 10/05/2018 με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος, κ.κ. Ιερώνυμο.

Τον πρίγκιπα της Ουαλίας, ο οποίος πραγματοποιούσε επίσημη επίσκεψη στην Αθήνα, είχαν υποδεχτεί στην Αρχιεπισκοπή Αθηνών ο Μητροπολίτης Θερμοπυλών Ιωάννης, ο Επίσκοπος Θεσπιών και Πρωτοσύγκελος της Αρχιεπισκοπής Συμεών, ο Γενικός Διευθυντής της “ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ” Κωνσταντίνος Δήμτσας και η πρέσβης της Μ. Βρετανίας στην Αθήνα Κέιτ Σμιθ.

Παρακολουθήστε το βίντεο:

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων