07/04/2019 07/04/2019 Οι Χριστιανοί στο Πακιστάν κατά τη διάρκεια της Μεγάλης Σαρακοστής κάνουν ένα πνευματικό ταξίδι στο Άγιο Πάθος και την Σταύρωση του Ιησού, βρίσκουν τη δύναμη να ξεπεράσουν τα δικά τους βάσανα και τις καθημερινές τους κακουχίες. Οι πατέρες σε χώρες σαν το Πακιστάν, μέσα από δυσκολίες και διώξεις, κρατούν άσβεστο το φως της Ορθοδοξίας διδάσκοντας...
07 Απριλίου, 2019 - 15:47

Πακιστάν: Στήριγμα η Ορθοδοξία για τους Χριστιανούς

Διαδώστε:
Πακιστάν: Στήριγμα η Ορθοδοξία για τους Χριστιανούς

Οι Χριστιανοί στο Πακιστάν κατά τη διάρκεια της Μεγάλης Σαρακοστής κάνουν ένα πνευματικό ταξίδι στο Άγιο Πάθος και την Σταύρωση του Ιησού, βρίσκουν τη δύναμη να ξεπεράσουν τα δικά τους βάσανα και τις καθημερινές τους κακουχίες. Οι πατέρες σε χώρες σαν το Πακιστάν, μέσα από δυσκολίες και διώξεις, κρατούν άσβεστο το φως της Ορθοδοξίας διδάσκοντας τους πιστούς τη σημασία της νηστείας, της μετάνοιας, και τους βοηθούν να επικεντρωθούν στα Θεία Πάθη προσδοκώντας τη δική τους Ανάσταση. Αξιοσημείωτο είναι ότι πολλά μικρά παιδιά προσέρχονται με ευλάβεια και ασπάζονται τις ιερές εικόνες και προσεύχονται για ένα καλύτερο μέλλον. Δείτε τις χαρακτηριστικές φωτογραφίες.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων