28/02/2019 28/02/2019 Παρακολουθήστε την εκδήλωση τιμής προς τον Αρχιμανδρίτη Γερβάσιο Ραπτόπουλο που πραγματοποίησε η Ομάδα Συμπαραστάσεως Κρατουμένων Ιερού Ναού Ευαγγελιστρίας Πειραιώς την Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2016 στο πλαίσιο του προγράμματος «ΕΝΟΡΙΑ εν δράσει…». Για τον τιμώμενο μίλησαν, ο Πρωτοπρεσβύτερος Θεμιστοκλής Χριστοδούλου και η εκπαιδευτικός Κρυσταλλένια Παπαδοπούλου. Προβλήθηκε και video με φωτογραφίες από τις επισκέψεις του π. Γερβασίου...
28 Φεβρουαρίου, 2019 - 15:45

Πατήρ Γερβάσιος Ραπτόπουλος: “O Ιερέας άγγελος-φύλακας των φυλακισμένων”

Διαδώστε:
Πατήρ Γερβάσιος Ραπτόπουλος: “O Ιερέας άγγελος-φύλακας των φυλακισμένων”

Παρακολουθήστε την εκδήλωση τιμής προς τον Αρχιμανδρίτη Γερβάσιο Ραπτόπουλο που πραγματοποίησε η Ομάδα Συμπαραστάσεως Κρατουμένων Ιερού Ναού Ευαγγελιστρίας Πειραιώς την Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2016 στο πλαίσιο του προγράμματος «ΕΝΟΡΙΑ εν δράσει…». Για τον τιμώμενο μίλησαν, ο Πρωτοπρεσβύτερος Θεμιστοκλής Χριστοδούλου και η εκπαιδευτικός Κρυσταλλένια Παπαδοπούλου. Προβλήθηκε και video με φωτογραφίες από τις επισκέψεις του π. Γερβασίου στις φυλακές όλου του κόσμου. Την εκδήλωση έκλεισε με ομιλία του ο π. Γερβάσιος.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων