03/11/2020 03/11/2020 Απίστευτη, πραγματική φωτογράφηση του ταξιδιού από το σπερματοζωάριο στο ανθρώπινο μωρό! Πρόκειται για φωτογράφηση της ανάπτυξης του αγέννητου μωρού μέσα στη μήτρα από τον διάσημο Σουηδό φωτογράφο Lennart Nilsson. Όλες οι φωτογραφίες είναι πραγματικές, ελήφθησαν από πραγματικές συμβατικές κάμερες με macro-φακούς, ένα ενδοσκόπιο και ηλεκτρονικό μικροσκόπιο σάρωσης. Αυτές οι όμορφες φωτογραφίες της ανάπτυξης του εμβρύου...
03 Νοεμβρίου, 2020 - 19:00
Τελευταία ενημέρωση: 03/11/2020 - 18:19

Πραγματική φωτογράφηση του ανθρώπινου εμβρύου (Lennart Nilsson)

Διαδώστε:
Πραγματική φωτογράφηση του ανθρώπινου εμβρύου (Lennart Nilsson)

Απίστευτη, πραγματική φωτογράφηση του ταξιδιού από το σπερματοζωάριο στο ανθρώπινο μωρό!

Πρόκειται για φωτογράφηση της ανάπτυξης του αγέννητου μωρού μέσα στη μήτρα από τον διάσημο Σουηδό φωτογράφο Lennart Nilsson. Όλες οι φωτογραφίες είναι πραγματικές, ελήφθησαν από πραγματικές συμβατικές κάμερες με macro-φακούς, ένα ενδοσκόπιο και ηλεκτρονικό μικροσκόπιο σάρωσης. Αυτές οι όμορφες φωτογραφίες της ανάπτυξης του εμβρύου μέσα στη μήτρα είναι απίστευτες και θα σας κρατήσουν με ορθάνοιχτα τα μάτια μέχρι να τελειώσει όλο το βίντεο.

Η πρώτη φωτογραφία του Lennart Nilsson με ανθρώπινο έμβρυο τραβήχτηκε το 1965.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ:

 

 

ΠΗΓΗ: ΑΦΗΣΤΕ ΜΕ ΝΑ ΖΗΣΩ afistemenaziso.gr

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων