02/12/2019 02/12/2019 Συνεχίζονται τα μαθήματα στο “Μουσικό Εργαστήρι Χρόνης Αηδονίδης” και τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Ψαλτριών, στο χώρο του Ωδείου Αγ. Αθανασίου Πολυδρόσου της Ι. Αρχιεπισκοπής Αθηνών. “Νιώθω μεγάλη χαρά που σε λιγες μέρες, στις 22/12, οι πρώτοι απόφοιτοι του ΜΕΧΑ θα παραλάβουν τα πιστοποιητικά τους, σε μια συναυλιακή βραδια”, καθώς αναφέρει σε επίκαιρη ανάρτησή της, η Υμνωδός,...
02 Δεκεμβρίου, 2019 - 17:17
Τελευταία ενημέρωση: 02/12/2019 - 17:26

“Πριν χρόνια ξεκίνησα, μετά από παραινέσεις, με λίγα μόλις άτομα”

Διαδώστε:
“Πριν χρόνια ξεκίνησα, μετά από παραινέσεις, με λίγα μόλις άτομα”

Συνεχίζονται τα μαθήματα στο “Μουσικό Εργαστήρι Χρόνης Αηδονίδης” και τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Ψαλτριών, στο χώρο του Ωδείου Αγ. Αθανασίου Πολυδρόσου της Ι. Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

“Νιώθω μεγάλη χαρά που σε λιγες μέρες, στις 22/12, οι πρώτοι απόφοιτοι του ΜΕΧΑ θα παραλάβουν τα πιστοποιητικά τους, σε μια συναυλιακή βραδια”, καθώς αναφέρει σε επίκαιρη ανάρτησή της, η Υμνωδός, κα Νεκταρία Καραντζή.

“Κάθε εβδομάδα, εν μέσω συνεχών ταξιδιών στο εξωτερικό και με σταθερή διδασκαλία Βυζαντινής και Παραδοσιακής μουσικής σε Αθήνα (Ωδείο Αγ. Αθανασίου Πολυδροσου), Πειραιά (Ωδείο Ι. Μ. Πειραιώς) και Ρώμη (Scuola Romana di Musica), όλη η ενέργεια που δαπανάται για την πολύωρη διδασκαλία, αναπληρώνεται την ίδια στιγμή από το μοίρασμα και την αγάπη αληθινά ξεχωριστών ανθρώπων που τιμούν, εκτιμούν, εμπιστεύονται και προοδεύουν”.

 

 

Η κα Νεκταρία Καραντζή, συμπληρώνει:

“Πριν χρόνια ξεκίνησα, μετά από παραινέσεις, τη διδασκαλία, με λίγα μόλις άτομα επιλεγμένα και σήμερα η προσέλευση των σπουδαστών, μας υποχρεώνει να μην μπορούμε πλέον να δεχθούμε άλλες εγγραφές στο Χαλάνδρι, τουλάχιστον για φέτος. Έχει ήδη διαμορφωθεί λίστα αναμονής για το νέο σπουδαστικό έτος και θα υπάρχει ασφαλώς έγκαιρη ειδοποίηση αν υπάρξει τελικά επιπλέον ημέρα διδασκαλίας. Γι’ αυτό ΣΥΓΓΝΩΜΗ που δεν μπορώ να ανταποκριθώ σε άλλα αιτήματα υποψηφίων σπουδαστών για το πρόγραμμα του Εργαστηρίου.

ΜΟΝΟΝ ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Ψαλτριών εξακολουθεί να δέχεται μέλη για τη χορωδία του με εβδομαδιαίες πρόβες και μαθήματα. Μακάρι να είχε κι άλλες ημέρες η εβδομάδα, ώστε να προλαβαίνουμε τα πάντα…”.

 

 

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων