01/05/2019 01/05/2019 Το μοναστήρι του Αγίου Νικολάου στο Πόρτο Λάγος του νομού Ξάνθης είναι Μετόχι της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου. Το συγκρότημα είναι χτισμένο πάνω σε δυο μικρά νησάκια στη λιμνοθάλασσα του Πόρτο Λάγος και συγκεντρώνει πλήθος προσκυνητών λόγω και της υπέροχης θέας του προς το Θρακικό πέλαγος. Μια ξύλινη γέφυρα πεζών τα συνδέει μεταξύ τους και...
01 Μαΐου, 2019 - 10:13
Τελευταία ενημέρωση: 01/05/2019 - 10:17

Πρώτη Μαΐου. Καλό Μήνα: Δείτε ένα βίντεο από το ανοιξιάτικο Πόρτο Λάγος

Διαδώστε:
Πρώτη Μαΐου. Καλό Μήνα: Δείτε ένα βίντεο από το ανοιξιάτικο Πόρτο Λάγος

Το μοναστήρι του Αγίου Νικολάου στο Πόρτο Λάγος του νομού Ξάνθης είναι Μετόχι της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου. Το συγκρότημα είναι χτισμένο πάνω σε δυο μικρά νησάκια στη λιμνοθάλασσα του Πόρτο Λάγος και συγκεντρώνει πλήθος προσκυνητών λόγω και της υπέροχης θέας του προς το Θρακικό πέλαγος. Μια ξύλινη γέφυρα πεζών τα συνδέει μεταξύ τους και μια δεύτερη με τη στεριά. Στο ένα νησάκι βρίσκεται η εκκλησία του Αγίου Νικολάου και στο δεύτερο το παρεκκλήσι της Παναγίας της Παντάνασσας.

Δείτε τις μαγευτικές εικόνες που εξασφάλισε το πρακτορείο Εκκλησιαστικών Ειδήσεων Ορθοδοξία από το ανοιξιάτικο τοπίο που επικρατεί αυτές τις ημέρες στη λίμνη.

 

 

 

 

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων