13/02/2020 13/02/2020 Η επιστημονική ομάδα του Πανεπιστημίου του Stanford σε συνεργασία με τη χορωδία Capella Romana, χρησιμοποίησαν όλα τα σύγχρονα διαθέσιμα μέσα, ώστε να αντιγράψουν την εμπειρία του να βρίσκεται κάποιος μέσα στην Αγιά Σοφιά, πριν από 1.500 χρόνια! Το αποτέλεσμα είναι πραγματικά εκπληκτικό! Η Αγία Σοφία στην Κωνσταντινούπολη, ή σύμφωνα με τις άλλες ονομασίες που του...
13 Φεβρουαρίου, 2020 - 12:06
Τελευταία ενημέρωση: 13/02/2020 - 12:07

Ψαλμωδίες στην Αγιά Σοφιά πριν από 1.500 χρόνια (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε:
Ψαλμωδίες στην Αγιά Σοφιά πριν από 1.500 χρόνια (ΒΙΝΤΕΟ)

Η επιστημονική ομάδα του Πανεπιστημίου του Stanford σε συνεργασία με τη χορωδία Capella Romana, χρησιμοποίησαν όλα τα σύγχρονα διαθέσιμα μέσα, ώστε να αντιγράψουν την εμπειρία του να βρίσκεται κάποιος μέσα στην Αγιά Σοφιά, πριν από 1.500 χρόνια! Το αποτέλεσμα είναι πραγματικά εκπληκτικό!

Η Αγία Σοφία στην Κωνσταντινούπολη, ή σύμφωνα με τις άλλες ονομασίες που του αποδίδονται «Βυζαντινός Ναός της Ύπατης Σοφίας του Ένσαρκου Λόγου του Θεού, Ναός της Αγίας του Θεού Σοφίας, Μεγάλη Εκκλησία », αποτελεί αναμφίβολα το γνωστότερο και δημοφιλέστερο μουσειακό χώρο της Κωνσταντινούπολης.

Παρακολουθείστε το εκπληκτικό βίντεο, με το μοναδικό ηχητικό ντοκουμέντο και περιηγηθείτε στη μοναδική Αγιά Σοφιά για να θαυμάσετε την τέχνη στον πιο λαμπρό Ναό της Ορθοδοξίας.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων