06/03/2021 20/03/2021 Μια παραμονή Σαββάτου, του Αγίου Θεοδώρου του Τήρωνος με το θαύμα των κολλύβων, η αείμνηστη πνευματική κόρη του Αγίου Πορφυρίου και κήρυκας του λόγου του Θεού, Αθηνά Σιδέρη, τελειώνοντας τον κανόνα της, 3 η ώρα τα ξημερώματα, άκουσε μια ανδρική φωνή να την καλεί.  «Κυρία, κυρία…» Εκείνη χωρίς να ταραχτεί, ρώτησε ποιος είναι κι αυτός...
06 Μαρτίου, 2021 - 16:02
Τελευταία ενημέρωση: 20/03/2021 - 2:42

Ψυχοσάββατο, η Αθηνά Σιδέρη διηγείται

Διαδώστε:
Ψυχοσάββατο, η Αθηνά Σιδέρη διηγείται

Μια παραμονή Σαββάτου, του Αγίου Θεοδώρου του Τήρωνος με το θαύμα των κολλύβων, η αείμνηστη πνευματική κόρη του Αγίου Πορφυρίου και κήρυκας του λόγου του Θεού, Αθηνά Σιδέρη, τελειώνοντας τον κανόνα της, 3 η ώρα τα ξημερώματα, άκουσε μια ανδρική φωνή να την καλεί. 

«Κυρία, κυρία…»

Εκείνη χωρίς να ταραχτεί, ρώτησε ποιος είναι κι αυτός της απάντησε:

«Είμαι ο Παναγιώτης! (Κάποιος γνωστός γιατρός της μακαριστής Αθηνάς) Όταν ήμουν στη γη, είχα βρεθεί στο σπίτι σας και αυτή την ώρα, που είχα έρθει να σας προσκαλέσω για να βγούμε, εσείς αρρωστήσατε και σας πρόσφερα τις ιατρικές μου γνώσεις. Σας παρακαλώ, κυρία! Είμαι πολύ άσχημα! Παραθέστε τράπεζα και για μένα σήμερα, αλλά και για άλλα ονόματα! Εγώ είμαι κάπως καλύτερα από εκείνους και μπορώ να σας μιλώ!

Ξεκίνησε να υπαγορεύει ονόματα και η κυρία Αθηνά γέμισε μια μεγάλη κόλλα αναφοράς Α4! Αμέσως έπειτα πήγε και ετοίμασε το στάρι της! Το πρωί το πήγε στους πατέρες μαζί με τα ονόματα! Εκείνοι ολοπρόθυμοι τέλεσαν και για αυτούς μνημόσυνο.

Λίγες εβδομάδες αργότερα, ο Παναγιώτης (που μόνο εκείνη έβλεπε) της παρουσιάστηκε, για να την ευχαριστήσει.

Ακούστε τη θαυμαστή διήγηση:

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων