22/10/2019 22/10/2019 Περισσότεροι από 31 εκατομμύρια άνθρωποι επισκέφθηκαν την  Αγία Σοφία σύμβολο της Ορθοδοξίας και μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς, τα τελευταία 12 χρόνια. Όπως γράφει η τουρκική εφημερίδα Daily Sabah το πρώτο εξάμηνο του έτους 1,8 εκατομμύρια επισκέπτες πέρασαν το κατώφλι  της και ο αριθμός αυτός αναμένεται να ξεπεράσει τα 3 εκατομμύρια μέχρι το τέλος του έτους....
22 Οκτωβρίου, 2019 - 10:54
Τελευταία ενημέρωση: 22/10/2019 - 10:57

Ρεκόρ επισκέψεων στην Αγία Σοφία

Διαδώστε:
Ρεκόρ επισκέψεων στην Αγία Σοφία

Περισσότεροι από 31 εκατομμύρια άνθρωποι επισκέφθηκαν την  Αγία Σοφία σύμβολο της Ορθοδοξίας και μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς, τα τελευταία 12 χρόνια.

Όπως γράφει η τουρκική εφημερίδα Daily Sabah το πρώτο εξάμηνο του έτους 1,8 εκατομμύρια επισκέπτες πέρασαν το κατώφλι  της και ο αριθμός αυτός αναμένεται να ξεπεράσει τα 3 εκατομμύρια μέχρι το τέλος του έτους.

Μάλιστα, σύμφωνα με το δημοσίευμα, για πρώτη φορά στην ιστορία, οι τουρίστες στην Κωνσταντινούπολη αναμένεται να ξεπεράσουν σε αριθμό τους κατοίκους της πόλης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων