25/02/2019 25/02/2019 Το ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ “ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ” παρουσιάζει το χαρακτηριστικό, μερικών δευτερολέπτων ιστορικό ντοκουμέντο, όπου Ρώσοι Ορθόδοξοι ιερείς συλλαμβάνονται από την Τσέκα, την ιστορική προκάτοχο της KGB, λίγο μετά το ξέσπασμα της Οκτωβριανής Επανάστασης. Όσο περνούν τα χρόνια, ολοένα και περισσότερα στοιχεία έρχονται στο φως  της δημοσιότητας περί των απηνών διώξεων ιερέων, μοναχών και απλών πιστών κατά την περίοδο...
25 Φεβρουαρίου, 2019 - 21:00
Τελευταία ενημέρωση: 25/02/2019 - 21:01

Ρώσοι ορθόδοξοι ιερείς συλλαμβάνονται από την Τσέκα (βίντεο)

Διαδώστε:
Ρώσοι ορθόδοξοι ιερείς συλλαμβάνονται από την Τσέκα (βίντεο)

Το ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ “ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ” παρουσιάζει το χαρακτηριστικό, μερικών δευτερολέπτων ιστορικό ντοκουμέντο, όπου Ρώσοι Ορθόδοξοι ιερείς συλλαμβάνονται από την Τσέκα, την ιστορική προκάτοχο της KGB, λίγο μετά το ξέσπασμα της Οκτωβριανής Επανάστασης. Όσο περνούν τα χρόνια, ολοένα και περισσότερα στοιχεία έρχονται στο φως  της δημοσιότητας περί των απηνών διώξεων ιερέων, μοναχών και απλών πιστών κατά την περίοδο του αθέου κομμουνιστικού καθεστώτος.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων