18/05/2019 18/05/2019 Ο Andrei Tiberiu Maria, γνωστός με το καλλιτεχνικό όνομα Smiley, είναι ένας Ρουμάνος τραγουδιστής και τραγουδοποιός που φιλοξένησε η τηλεοπτική εκπομπή “Ρουμανία έχει ταλέντο” για επτά συνεχόμενες σεζόν και ήταν καθηγητής φωνητικής στο μουσικό διαγωνισμό “The Voice” στη Ρουμανία. Σε μήνυμα που δημοσίευσε στο λογαριασμό του στο Facebook, ο Smiley έγραψε για τις αξίες του...
18 Μαΐου, 2019 - 17:03

Ρουμάνος Τραγουδιστής: “Πάνω από όλα η πίστη στο Θεό”

Διαδώστε:
Ρουμάνος Τραγουδιστής: “Πάνω από όλα η πίστη στο Θεό”

Ο Andrei Tiberiu Maria, γνωστός με το καλλιτεχνικό όνομα Smiley, είναι ένας Ρουμάνος τραγουδιστής και τραγουδοποιός που φιλοξένησε η τηλεοπτική εκπομπή “Ρουμανία έχει ταλέντο” για επτά συνεχόμενες σεζόν και ήταν καθηγητής φωνητικής στο μουσικό διαγωνισμό “The Voice” στη Ρουμανία.

Σε μήνυμα που δημοσίευσε στο λογαριασμό του στο Facebook, ο Smiley έγραψε για τις αξίες του και δήλωσε την πίστη του στο Θεό.

«Εργάζομαι καθημερινά για αυτό που θέλω να επιτύχω … Δεν πιστεύω στην τύχη … Πιστεύω στο ταλέντο, την εργασία, την πειθαρχία, την εστίαση και σε μια παθιασμένη και αφοσιωμένη ομάδα», είπε.

«Πιστεύω στη μουσική που γίνεται από την καρδιά. Πιστεύω στους παθιασμένους ανθρώπους. Πιστεύω στον Θεό, “έγραψε ο Smiley εξηγώντας την προσωπική του συνταγή για επιτυχία.
Δεν είναι η πρώτη φορά που ο καλλιτέχνης δηλώνει δημόσια την πίστη του στο Θεό. Το 2016, κατά τη διάρκεια της Διεθνούς Συνάντησης Ορθόδοξης Νεολαίας που πραγματοποιήθηκε στο Βουκουρέστι, παρότρυνε τους νέους να αγαπούν τις πνευματικές αξίες τους.

«Μην ξεχνάτε τι είναι το σπίτι σας, ποιά είναι η γλώσσα σας και πάνω απ ‘όλα ποιά είναι η πίστη σας», δήλωσε ο τραγουδιστής Andrei Tiberiu Maria πριν από τρία χρόνια.

Ο Smiley πήγε στο Άγιο Όρος και πέρασε αρκετό καιρό στη ρουμανική σκήτη του Αγίου Προδρόμου, όπου βρίσκεται η εικόνα της Θεοτόκου της Προδρομίτισσας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων