13/07/2021 14/07/2021 Το Euro 2020 και το Copa America τελείωσαν. Για τα μικρά, τα μεγάλα, τα απειροελάχιστα, για τα εξόχως σημαντικά και για τα λίγο πιο ασήμαντα: ΓΙΑ ΟΛΑ ευχαριστούμε τον Θεόν. Για κάποιους συναθρώπους μας, όπως οι ποδοσφαιριστές, το «γκολ» είναι το επάγγελμά τους και συνάμα η χαρά τους. Για την επίτευξη του πολυπόθητου «γκολ» ευχαριστούν με μεγάλη θέρμη τον...
13 Ιουλίου, 2021 - 21:33
Τελευταία ενημέρωση: 14/07/2021 - 11:31

«Σ’ ευχαριστώ, Θεέ μου, γι’ αυτό το γκολ»

Διαδώστε:
«Σ’ ευχαριστώ, Θεέ μου, γι’ αυτό το γκολ»

Το Euro 2020 και το Copa America τελείωσαν. Για τα μικρά, τα μεγάλα, τα απειροελάχιστα, για τα εξόχως σημαντικά και για τα λίγο πιο ασήμαντα: ΓΙΑ ΟΛΑ ευχαριστούμε τον Θεόν. Για κάποιους συναθρώπους μας, όπως οι ποδοσφαιριστές, το «γκολ» είναι το επάγγελμά τους και συνάμα η χαρά τους. Για την επίτευξη του πολυπόθητου «γκολ» ευχαριστούν με μεγάλη θέρμη τον Θεόν εντός του ποδοσφαιρικού γηπέδου. Τα ονόματα των ποδοσφαιριστών στις παράκατω φώτο δεν είναι ούτε καν αναγκαία, λόγω της μεγάλης αναγνωρισιμότητας πολλών εξ αυτών των παγκοσμίως γνωστών, συγχρόνων, αλλά και παλαιότερης δράσης ποδοσφαιριστών. Μέσι, Καβάνι, ο παλαιότερος Τζιοβάνι και άλλοι.

Απολαύστε φωτογραφικά στιγμιότυπα από το παρελθόν, καθώς παγκόσμιας κλάσης ποδοσφαιριστές αφιερώνουν το γκολ ή την καλή απόδοση τους, στον Θεόν.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Επιμέλεια: Κώστας Παναγόπουλος – ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ «ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ»

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων