11/09/2021 11/09/2021 Ένα συγκλονιστικό Θαύμα που έζησε ο κ. Μιχάλης από την Κύπρο. “Την ευχή, την ευχή, παιδάκι μου…..Μόνο η προσευχή θα σου δείξει το δρόμο! Την προσευχή να την έχεις πάντα μαζί σου για όπλο… και το σταυρό! Να μην ξεχνάς να σταυρώνεσαι. Να θυμάσαι τον Κύριο, τον Εσταυρωμένο”. Η συγκλονιστική ιστορία ενός ανθρώπου που κατηγορήθηκε...
11 Σεπτεμβρίου, 2021 - 20:30
Τελευταία ενημέρωση: 11/09/2021 - 19:27

Στη φυλακή με τον Άγιο Παΐσιο – Ένα συγκλονιστικό Θαύμα

Διαδώστε:
Στη φυλακή με τον Άγιο Παΐσιο – Ένα συγκλονιστικό Θαύμα

Ένα συγκλονιστικό Θαύμα που έζησε ο κ. Μιχάλης από την Κύπρο.

“Την ευχή, την ευχή, παιδάκι μου…..Μόνο η προσευχή θα σου δείξει το δρόμο! Την προσευχή να την έχεις πάντα μαζί σου για όπλο… και το σταυρό! Να μην ξεχνάς να σταυρώνεσαι. Να θυμάσαι τον Κύριο, τον Εσταυρωμένο”.

Η συγκλονιστική ιστορία ενός ανθρώπου που κατηγορήθηκε άδικα και φυλακίστηκε αναπάντεχα σε μια ξένη χώρα. Η φρικτή δοκιμασία, οι καταιγιστικές εξελίξεις και η θαυματουργική επέμβαση του Αγίου Παϊσίου που παρηγόρησε, ενίσχυσε και καθοδήγησε τον συγγραφέα, όχι μόνο στην έξοδο από τη φυλακή αλλά κυρίως, στη έξοδο από την αμαρτία.

Το βίντεο έχουν ήδη παρακολουθήσει με μεγάλο ενδιαφέρον πολλές χιλιάδες θεατές στο διαδίκτυο.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ:

 

 

Αφιερώνεται στον π. Δημήτριο Καουρή, (καθηγητή τότε της Αθωνιάδος εκκλ. Σχολής), με πολύ σεβασμό και αγάπη από ένα παλαιό μαθητή του. Ψάλλουν οι πατέρες του ιερού Κουτλουμουσιανού κελίου αγ. Ιωάννου του Θεολόγου. Από τον ψηφιακό δίσκο “Παρακλητικός κανών κι άλλοι ύμνοι”στον άγιο Παϊσιο.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων