28/03/2019 28/03/2019 Ένα 12χρονο αγόρι που δεν είχε μιλήσει ποτέ στη ζωή του είπε τα πρώτα του λόγια αφού προσκύνησε τη θαυματουργή εικόνα του Αγίου Νικολάου στην ομώνυμη Εκκλησία στο Κριβόι Ρογκ, στην Ουκρανία. Το θαύμα, που καταγράφηκε από αυτόπτες μάρτυρες, ανάμεσά στους οποίους και δάσκαλοι, συνέβη στις 24 Μαρτίου κατά τη διάρκεια επίσκεψης στην εκκλησία παιδιών...
28 Μαρτίου, 2019 - 20:37

Συγκλονιστικό: 12χρονος με αυτισμό μιλά για πρώτη φορά μετά την προσκύνηση θαυματουργής εικόνας

Διαδώστε:
Συγκλονιστικό: 12χρονος με αυτισμό μιλά για πρώτη φορά μετά την προσκύνηση θαυματουργής εικόνας

Ένα 12χρονο αγόρι που δεν είχε μιλήσει ποτέ στη ζωή του είπε τα πρώτα του λόγια αφού προσκύνησε τη θαυματουργή εικόνα του Αγίου Νικολάου στην ομώνυμη Εκκλησία στο Κριβόι Ρογκ, στην Ουκρανία.

Το θαύμα, που καταγράφηκε από αυτόπτες μάρτυρες, ανάμεσά στους οποίους και δάσκαλοι, συνέβη στις 24 Μαρτίου κατά τη διάρκεια επίσκεψης στην εκκλησία παιδιών από το τοπικό Κέντρο Αποκατάστασης που φροντίζει παιδιά τα οποία πάσχουν από αυτισμό. Στις 24 Μαρτίου, μάλιστα, η ουκρανική εκκλησία γιορτάζει τον Άγιο Αλέξιο Γκολουσέεφ, ο οποίος θεωρείται προστάτης όσων έχουν αυτισμό.

Ο Άγιος Αλέξιος ήταν και ο ίδιος μουγκός μέχρι την ηλικία των 13 ετών, όταν θεραπεύτηκε θαυματουργικά την ημέρα του Πάσχα από τον Άγιο Φιλάρετο, τον πρώην Μητροπολίτη Κίεβου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων