17/07/2020 17/07/2020 Πριν λίγα χρόνια, έλαβε χώρα άλλη μία από τις πολυάριθμες ομιλίες της μακαριστής Αθηνάς Σιδέρη στον Μητροπολιτικό Ναό Αίγινας, όπου και πάλι ομίλησε προς το ευσεβές ακροατήριο για τον πολυαγαπημένο Άγιο της ζωής της, Πορφύριο τον Καυσοκαλυβίτη. Η κα Αθηνά, κατά το πέρας, σηκώθηκε σεμνά, έκαμε τον σταυρό της και ξεκίνησε να κάμει μία αυτοσχέδια...
17 Ιουλίου, 2020 - 21:30
Τελευταία ενημέρωση: 17/07/2020 - 21:33

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ – Η αυτοσχέδια προσευχή της Αθηνάς Σιδέρη (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε:
ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ – Η αυτοσχέδια προσευχή της Αθηνάς Σιδέρη (ΒΙΝΤΕΟ)

Πριν λίγα χρόνια, έλαβε χώρα άλλη μία από τις πολυάριθμες ομιλίες της μακαριστής Αθηνάς Σιδέρη στον Μητροπολιτικό Ναό Αίγινας, όπου και πάλι ομίλησε προς το ευσεβές ακροατήριο για τον πολυαγαπημένο Άγιο της ζωής της, Πορφύριο τον Καυσοκαλυβίτη. Η κα Αθηνά, κατά το πέρας, σηκώθηκε σεμνά, έκαμε τον σταυρό της και ξεκίνησε να κάμει μία αυτοσχέδια προσευχή, η οποία ιδιαιτέρως μάς συγκινεί και αξίζει κανείς να την παρακολουθήσει στο παρακάτω απόσπασμα:

 

 

Η πολυαγαπημένη Αθηνά Σιδέρη έφυγε για την χαρά του Κυρίου της, στις 5 Ιουνίου 2020. Υπήρξε ιδιαιτέρως γνωστή στο ευσεβές πλήρωμα της Εκκλησίας για τις πνευματικές ομιλίες της, οι οποίες κυριολεκτικά δακρυρροούσαν το ακροατήριο της, έχοντας ως αναφορά πλήθος βιωμάτων, λόγων και περιστατικών από τον Άγιο Πορφύριο, καθώς η ίδια τον γνώρισε και την ευλόγησε να ομιλεί δια βίου γι’ αυτόν και για την ωφέλεια των απλών πιστών.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων