02/05/2022 02/05/2022 Δημοσιεύθηκε στο youtube η συνέντευξη του Καθηγουμένου της Ιεράς Μονής Εσφιγμένου Αγίου Όρους, Αρχιμανδρίτη Βαρθολομαίου, σε βουλγαρικό τηλεοπτικό σταθμό, με αφορμή την παρουσίαση του βιβλίου του «Επιστολές από το Περιβόλι της Παναγίας». Υπενθυμίζεται ότι στις 21 Σεπτεμβρίου 2021 στον Ι. Ναό Τιμίου Σταυρού Σόφιας έγινε η παρουσίαση του βιβλίου «Επιστολές από το Περιβόλι της Παναγίας»,...
02 Μαΐου, 2022 - 15:38
Τελευταία ενημέρωση: 02/05/2022 - 15:50

Συνέντευξη του ηγουμένου της Ιεράς Μονής Εσφιγμένου Βαρθολομαίου

Διαδώστε:
Συνέντευξη του ηγουμένου της Ιεράς Μονής Εσφιγμένου Βαρθολομαίου

Δημοσιεύθηκε στο youtube η συνέντευξη του Καθηγουμένου της Ιεράς Μονής Εσφιγμένου Αγίου Όρους, Αρχιμανδρίτη Βαρθολομαίου, σε βουλγαρικό τηλεοπτικό σταθμό, με αφορμή την παρουσίαση του βιβλίου του «Επιστολές από το Περιβόλι της Παναγίας».

Υπενθυμίζεται ότι στις 21 Σεπτεμβρίου 2021 στον Ι. Ναό Τιμίου Σταυρού Σόφιας έγινε η παρουσίαση του βιβλίου «Επιστολές από το Περιβόλι της Παναγίας», με ομιλητή τον Ηγούμενο της Ι. Μονής Εσφιγμένου αρχ. Βαρθολομαίο.

Το βιβλίο αυτό είναι το δεύτερο που εκδίδει η Ι. Μονή Αγίων Αναργύρων Τσερνογκόρσκι, με μεταφρασμένα, στη βουλγαρική γλώσσα, κείμενα του Ηγουμένου της Ι. Μονής Εσφιγμένου αρχ. Βαρθολομαίου, και αναφέρεται στην Παναγία.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων