05/01/2020 05/01/2020 Η ιεραποστολή στη Μαύρη Ήπειρο είναι μια ιδιαίτερη πτυχή στην δραστηριότητα της εκκλησίας Οι ιεραπόστολοι που επιλέγονται από την εκκλησία να υπηρετήσουν τον άνθρωπο και να διαδώσουν το Ευαγγέλιο μέσα από την εν Χριστώ αγάπη σε ιδιόμορφες συνθήκες, επικίνδυνες καταστάσεις, ξένα καθεστώτα και καθημερινό ρίσκο, βιώνουν γεγονότα πρωτόγνωρα. Έρχονται σε επαφή με την γυμνή αλήθεια...
05 Ιανουαρίου, 2020 - 14:54
Τελευταία ενημέρωση: 05/01/2020 - 14:43

Τα χαμόγελα της Μαύρης Ηπείρου μέσα από την Ιεραποστολή

Διαδώστε:
Τα χαμόγελα της Μαύρης Ηπείρου μέσα από την Ιεραποστολή

Η ιεραποστολή στη Μαύρη Ήπειρο είναι μια ιδιαίτερη πτυχή στην δραστηριότητα της εκκλησίας

Οι ιεραπόστολοι που επιλέγονται από την εκκλησία να υπηρετήσουν τον άνθρωπο και να διαδώσουν το Ευαγγέλιο μέσα από την εν Χριστώ αγάπη σε ιδιόμορφες συνθήκες, επικίνδυνες καταστάσεις, ξένα καθεστώτα και καθημερινό ρίσκο, βιώνουν γεγονότα πρωτόγνωρα.

Έρχονται σε επαφή με την γυμνή αλήθεια της ανέχειας, την ασθένεια, το θάνατο και με άσκηση και προσευχή στέκονται στο προσκεφάλι λαών που διψούν για την μια και μοναδική αλήθεια , που γεμίζουν τις αυτοσχέδιες εκκλησίες με το πρώτο χτύπημα της καμπάνας, που παραδίδονται στη βούληση του Κυρίου χωρίς να γνωρίζουν πολλά και που μια καραμέλα είναι γι αυτούς το πιο ακριβό δώρο δοξάζοντας τον Ύψιστο στη γλώσσα τους με τα τραγούδια τους και τους χώρους τους …. Όλα είναι γι αυτούς ύμνος στον δημιουργό και ας πεινούν κι ας διψούν, κι ας πεθαίνουν από μια απλή γρίπη επειδή δεν έχουν φάρμακα …..

Το βίντεο που ακολουθεί είναι μικρό δείγμα του πιο αληθινού και αψεγάδιαστου χαμόγελου ……

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων