16/07/2020 16/07/2020 Ο Μάρκος είναι στέλεχος του Ιεραποστολικού Κέντρου της Ιεράς Επισκοπής Αρούσας και Κεντρικής Τανζανίας και υποψήφιος κληρικός. Μοιράζεται μαζί μας τα βιώματά του, τις εμπειρίες του, το πως έγινε Ορθόδοξος, όταν ήταν μικρό παιδί και έπειτα ακολούθησε η μητέρα του, εμπνεόμενος από το παράδειγμα του Θεοφιλεστάτου Επισκοπου Αρούσας κ. Αγαθονίκου, ο οποίος τότε διακονούσε στην...
16 Ιουλίου, 2020 - 12:51
Τελευταία ενημέρωση: 16/07/2020 - 12:52

Τανζανία: Η μαρτυρία ενός υποψήφιου Ιεραπόστολου

Διαδώστε:
Τανζανία: Η μαρτυρία ενός υποψήφιου Ιεραπόστολου

Ο Μάρκος είναι στέλεχος του Ιεραποστολικού Κέντρου της Ιεράς Επισκοπής Αρούσας και Κεντρικής Τανζανίας και υποψήφιος κληρικός. Μοιράζεται μαζί μας τα βιώματά του, τις εμπειρίες του, το πως έγινε Ορθόδοξος, όταν ήταν μικρό παιδί και έπειτα ακολούθησε η μητέρα του, εμπνεόμενος από το παράδειγμα του Θεοφιλεστάτου Επισκοπου Αρούσας κ. Αγαθονίκου, ο οποίος τότε διακονούσε στην Τανζανία ως Ιερομόναχος. Επίσης, αναφέρεται στις δυσκολίες που αντιμετώπιζε ως Ορθόδοξος στο σχολείο και κάνει έκκληση για βοήθεια για την εξυπηρέτηση των λειτουργικών αναγκών. Ένας ταπεινός νέος, με όραμα και αγάπη να διακονήσει την Εκκλησία και την Ιεραποστολή ως κληρικός, για να γνωρίσουν κι άλλοι συμπατριώτες του την Αλήθεια του Ευαγγελίου!

Πηγή: Ιεραποστολική Στέγη

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων