25/05/2021 25/05/2021 Ένα νέο θαύμα που αποδίδεται από μια έγκυο γυναίκα και τον σύζυγό της στον Άγιο Εφραίμ της Νέας Μάκρης καταγράφει σήμερα η ομάδα του facebook Άγιος Εφραίμ νέας Μάκρης και τα θαύματα του!! Ακολουθεί η ανώνυμη διήγηση της γυναίκας: «Θα διηγηθώ τα θαύμα που βιώνω από το Άγιο μας Εφραίμ. Μετά από μια αποβολή το 2019...
25 Μαΐου, 2021 - 22:29
Τελευταία ενημέρωση: 25/05/2021 - 22:37

Θαύμα του Αγίου Εφραίμ της Νέας Μάκρης

Διαδώστε:
Θαύμα του Αγίου Εφραίμ της Νέας Μάκρης

Ένα νέο θαύμα που αποδίδεται από μια έγκυο γυναίκα και τον σύζυγό της στον Άγιο Εφραίμ της Νέας Μάκρης καταγράφει σήμερα η ομάδα του facebook Άγιος Εφραίμ νέας Μάκρης και τα θαύματα του!!

Ακολουθεί η ανώνυμη διήγηση της γυναίκας:

«Θα διηγηθώ τα θαύμα που βιώνω από το Άγιο μας Εφραίμ. Μετά από μια αποβολή το 2019 και περνώντας μετά σε μια κατάσταση κατάθλιψης, αναζήτησης του εαυτού μου και με πολλή προσευχή, ήρθε ο Άγιος Εφραίμ στον ύπνο μου. Ήταν 25 προς 26 Σεπτεμβρίου 2020, είδα λοιπόν, ότι χτύπησε 2 φόρες η πόρτα του σπιτιού μου, πήγα άνοιξα και είδα έναν θεόρατο καλόγερο, με κόκκινο πετραχήλι, μου χαμογέλασε χωρίς να πει κάτι… Κι έφυγε. Το πρωί θυμήθηκα τι είδα στον ύπνο μου αλλά δεν έδωσα σημασία έχοντας τόσα πολλά στο μυαλό μου. Σκέφτηκα ότι μάλλον το πονηρό θα ήταν… Το επόμενο πρωί στις 27/9 πίναμε καφέ με τον σύζυγο μου και μου λέει, δεν κανείς ένα τεστ εγκυμοσύνης; «Δεν υπάρχει λόγος του λέω, χρειάζονται άλλες 10 ήμερες τουλάχιστον για να αδιαθετήσω». «Τι έχεις να χάσεις;». Κάνω το τεστ και βγαίνει θετικό…. Αυτή τη στιγμή διανύω την 38η εβδομάδα και περιμένω να κρατήσω το θαύμα της ζωής μου στην αγκαλιά μου…

Τον ευχαριστώ και Τον δοξάζω κάθε μέρα. Ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας. Θα επισκεφτώ το μοναστήρι με την πρώτη ευκαιρία μαζί με το κοριτσάκι που μου χάρισε απλόχερα ο Άγιος μας. Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων