23/06/2019 23/06/2019 28-7-2001 Λάρνακα «Θα ήθελα με αυτή την επιστολή μου να σάς αναφέρω ότι η απόκτηση του παιδιού μου, που σήμερα είναι τριών χρόνων και ονομάζεται Μαρία, οφείλεται σε θαύμα της Παναγίας. Προσπαθήσαμε με την βοήθεια διαφόρων γιατρών στην Κύπρο, μετά από αναλύσεις και εγχειρίσεις που υποβλήθηκε η σύζυγός μου, να αποκτήσουμε ένα παιδί, χωρίς αποτέλεσμα...
23 Ιουνίου, 2019 - 22:31

ΤΙΜΙΑ ΖΩΝΗ: “Στον ενάμιση μήνα, που η σύζυγός μου την φόρεσε”

Διαδώστε:
ΤΙΜΙΑ ΖΩΝΗ: “Στον ενάμιση μήνα, που η σύζυγός μου την φόρεσε”

28-7-2001
Λάρνακα

«Θα ήθελα με αυτή την επιστολή μου να σάς αναφέρω ότι η απόκτηση του παιδιού μου, που σήμερα είναι τριών χρόνων και ονομάζεται Μαρία, οφείλεται σε θαύμα της Παναγίας.

Προσπαθήσαμε με την βοήθεια διαφόρων γιατρών στην Κύπρο, μετά από αναλύσεις και εγχειρίσεις που υποβλήθηκε η σύζυγός μου, να αποκτήσουμε ένα παιδί, χωρίς αποτέλεσμα για χρονική περίοδο σχεδόν τεσσάρων χρόνων. Είχαμε κουρασθεί και απογοητευθεί, ιδιαίτερα μετά από την διαβεβαίωση του γιατρού, ότι η απόκτηση παιδιού για μάς μόνο με θαύμα θα ήταν δυνατή.

Ένας φίλος μάς έφερε την αγιασμένη κορδέλα της Τιμίας Ζώνης της Παναγίας και μάς παρώτρυνε να την δοκιμάσουμε τον Αύγουστο του 1997.

Στον ενάμιση μήνα, που η σύζυγός μου την φόρεσε, έμεινε έγκυος στην κόρη που έχουμε σήμερα. Όταν αναφέραμε στο γιατρό μας ότι περιμένουμε παιδί, ο ίδιος ανέφερε ότι έγινε θαύμα της Παναγίας, καθ’ ότι απέκλειε να γίνει με φυσιολογικό τρόπο».

Με σεβασμό

Α.Λ.

 

ΠΗΓΗ: Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου, Θαύματα Αγίας Ζώνης, Έκδοση Β’ επαυξημένη, Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου, Άγιον Όρος 2008

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων