22/12/2019 22/12/2019 Στην πρόσφατη αποστολή του Διεθνούς Πρακτορείου Ορθοδοξία στη Μητρόπολη Κυνουρίας και Μαντινείας με τη συνοδεία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Μαντινείας κ. Αλεξάνδρου, επισκεφθήκαμε ιδρύματα, μοναστήρια και ναούς μιλώντας με όλους όσους διακονούν τον άνθρωπο προς δόξα Θεού. Οι περισσότεροι από αυτούς είχαν να μας διηγηθούν θαυμαστές ιστορίες αλλά και εμπειρίες από τη διαδρομή τους. Συναντήσαμε στο...
22 Δεκεμβρίου, 2019 - 16:53
Τελευταία ενημέρωση: 22/12/2019 - 16:59

Το θαύμα του Αγίου Πορφυρίου στην Μοναχή Ευνίκη

Διαδώστε:
Το θαύμα του Αγίου Πορφυρίου στην Μοναχή Ευνίκη

Στην πρόσφατη αποστολή του Διεθνούς Πρακτορείου Ορθοδοξία στη Μητρόπολη Κυνουρίας και Μαντινείας με τη συνοδεία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Μαντινείας κ. Αλεξάνδρου, επισκεφθήκαμε ιδρύματα, μοναστήρια και ναούς μιλώντας με όλους όσους διακονούν τον άνθρωπο προς δόξα Θεού.

Οι περισσότεροι από αυτούς είχαν να μας διηγηθούν θαυμαστές ιστορίες αλλά και εμπειρίες από τη διαδρομή τους.

Συναντήσαμε στο Λεωνίδιο την Μοναχή Ευνίκη, η οποία διακονούσε ως Προϊσταμένη νοσοκομειακής περίθαλψης στο Γηροκομείο της Μητροπόλεως Μαντινείας και Κυνουρίας.

Η Αδελφή Ευνίκη υπηρέτησε με Αγάπη και αφοσίωση τους ηλικιωμένους συνανθρώπους μας ενώ μας περιγράφει και ένα θαυμαστό περιστατικό με τον Αγιο Πορφύριο όταν τον είχε επισκεφτεί στο Μήλεσι Αττικής πριν από κάποια χρόνια.

Αποστολή Λεωνίδιο Αρκαδίας:

Ρεπορτάζ: Δημήτρης Στρουμπάκος

Εικονολήπτης: Μανώλης Δημελάς

Μοντάζ: Κώστας Κουράκος

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων