22/10/2021 22/10/2021 Τα παρακάτω λόγια του Αγίου Παϊσίου του Αγιορείτου αναδημοσιεύει η Ιερά Μητρόπολη Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας σε επίκαιρη ανάρτησή της: «Το Θεοτοκάριο (βιβλίο του Αγίου Νικοδήμου του Αγιορείτου, στο οποίο περιλαμβάνονται ύμνοι προς την Παναγία) πολύ βοηθάει. Θερμαίνεται η καρδιά και συγκινείται. Και μόνο ένα νόημα από το Θεοτοκάριο, μπορεί να αλλοιώσει την ψυχή. Να...
22 Οκτωβρίου, 2021 - 19:20
Τελευταία ενημέρωση: 22/10/2021 - 18:38

Το Θεοτοκάριο πολύ βοηθάει να αγαπήσεις την Παναγία

Διαδώστε:
Το Θεοτοκάριο πολύ βοηθάει να αγαπήσεις την Παναγία

Τα παρακάτω λόγια του Αγίου Παϊσίου του Αγιορείτου αναδημοσιεύει η Ιερά Μητρόπολη Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας σε επίκαιρη ανάρτησή της:

«Το Θεοτοκάριο (βιβλίο του Αγίου Νικοδήμου του Αγιορείτου, στο οποίο περιλαμβάνονται ύμνοι προς την Παναγία) πολύ βοηθάει. Θερμαίνεται η καρδιά και συγκινείται. Και μόνο ένα νόημα από το Θεοτοκάριο, μπορεί να αλλοιώσει την ψυχή. Να διαβάζεις κάθε μέρα από το Θεοτοκάριο. Αυτό θα σε βοηθήσει πολύ να αγαπήσεις την Παναγία. Και να δεις η Παναγία μετά!… Θα σου δώσει μεγάλη παρηγοριά! Να διαβάζεις κάθε μέρα έναν κανόνα από το Θεοτοκάριο και θα δεις, θα αποκτήσεις λεβεντιά!»

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων