27/01/2019 30/01/2019 Στην αποστολή του ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ στην Κωνσταντινούπολη επισκεφθήκαμε το Ζωγράφειο Λύκειο, το σχολείο από όπου πέρασαν ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος, ο υπουργός Παιδείας κ Κώστας Γαβρόγλου αλλά και τόσοι άλλοι που θυμούνται πάντα με συγκίνηση τις ιστορικές στιγμές. Σήμερα, λίγα παιδιά της Πόλης ζωντανεύουν το σχολείο που στο πέρασμα των χρόνων στήριξε τον ελληνισμό την...
27 Ιανουαρίου, 2019 - 10:21
Τελευταία ενημέρωση: 30/01/2019 - 10:31

Δείτε:Το Ζωγράφειο της Κωνσταντινούπολης που κρατά ζωντανές τις παραδόσεις

Διαδώστε:
Δείτε:Το Ζωγράφειο της Κωνσταντινούπολης που κρατά ζωντανές τις παραδόσεις

Στην αποστολή του ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ στην Κωνσταντινούπολη επισκεφθήκαμε το Ζωγράφειο Λύκειο, το σχολείο από όπου πέρασαν ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος, ο υπουργός Παιδείας κ Κώστας Γαβρόγλου αλλά και τόσοι άλλοι που θυμούνται πάντα με συγκίνηση τις ιστορικές στιγμές. Σήμερα, λίγα παιδιά της Πόλης ζωντανεύουν το σχολείο που στο πέρασμα των χρόνων στήριξε τον ελληνισμό την παιδεία και τον πολιτισμό, όπως έκανε άλλωστε και η Μεγάλη του Γένους Σχολή.

Συνέντευξη στη Μαρία Γιαχνάκη

Κάμερα Γιώργος Δεμίρ

Ήχος Κώστας Καπαδόκης

Μοντάζ Μαριάνθη Ματζίρη

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων