24/02/2019 24/02/2019  Στο βίντεο που ακολουθεί  βλέπουμε τον Εύζωνα Σπύρο Θωμά  να εξηγεί τα της τιμημένης στολής των Ευζώνων, λίγες ημέρες πριν φύγει για τη χαρά του Κυρίου του. Η περηφάνια του,η αγάπη του για την τιμημένη στολή του και για τα εθνικά διακριτικά ήταν πάντα πλούσια. Αξίζει κανείς να δει αυτό το βίντεο εις μνήμην του...
24 Φεβρουαρίου, 2019 - 21:44
Τελευταία ενημέρωση: 24/02/2019 - 21:51

Όταν ο Εύζωνας Σπ. Θωμάς εξηγούσε τα της στολής των Ευζώνων (βίντεο)

Διαδώστε:
Όταν ο Εύζωνας Σπ. Θωμάς εξηγούσε τα της στολής των Ευζώνων (βίντεο)

 Στο βίντεο που ακολουθεί  βλέπουμε τον Εύζωνα Σπύρο Θωμά  να εξηγεί τα της τιμημένης στολής των Ευζώνων, λίγες ημέρες πριν φύγει για τη χαρά του Κυρίου του. Η περηφάνια του,η αγάπη του για την τιμημένη στολή του και για τα εθνικά διακριτικά ήταν πάντα πλούσια. Αξίζει κανείς να δει αυτό το βίντεο εις μνήμην του Έλληνα που έφυγε από κοντά μας.

 

 

Ο Σπύρος Θωμάς, ο οποίος υπηρετούσε ως Εύζωνας έφυγε ξαφνικά από τη ζωή.

Ο άτυχος νέος αισθάνθηκε αδιαθεσία και μεταφέρθηκε στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Ο εύζωνας πραγματοποίησε την πρώτη σκοπιά του στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη από τις 13:00 έως τις 14:00 το μεσημέρι της Πέμπτης και στη συνέχεια επέστρεψε στις εγκαταστάσεις της Προεδρικής Φρουράς.

Αργότερα, πραγματοποίησε και την επόμενη βάρδια του στον Άγνωστο Στρατιώτη από τις 19:00 έως τις 20:00, το απόγευμα.

Επέστρεψε από την σκοπιά του στις εγκαταστάσεις της Προεδρικής Φρουράς, χωρίς να αναφέρει κάποια ενόχληση και έπεσε να κοιμηθεί.

Γύρω στις 10μμ, οι συνάδελφοι του επιχείρησαν να τον ξυπνήσουν για να παρουσιαστεί στο βραδινό προσκλητήριο. Ο άτυχος στρατιώτης σηκώθηκε κανονικά από το κρεβάτι του, αλλά στη συνέχεια κατέρρευσε. Οταν πήγε στο νοσοκομείο όλα είχαν τελειώσει…

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων