18/02/2020 18/02/2020 Κατά την 19η Φεβρουαρίου εκάστου έτους, η Εκκλησία μας τιμά τη μνήμη της Αγίας Φιλοθέης της Αθηναίας. Επ’ αφορμή του εορτασμού, ενθυμούμαστε μια πολύ ενδιαφέρουσα εκδήλωση από το Ίδρυμα Νεότητας και Οικογένειας της Ι. Αρχιεπισκοπής Αθηνών που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 13 Μαΐου 2017, στην οικία Μπενιζέλων στην Πλάκα. Μετά από μια σύντομη ξενάγηση στον...
18 Φεβρουαρίου, 2020 - 22:30
Τελευταία ενημέρωση: 18/02/2020 - 22:44

Βίος και Μαρτύριο: Στο σπίτι της Αγίας Φιλοθέης

Διαδώστε:
Βίος και Μαρτύριο: Στο σπίτι της Αγίας Φιλοθέης

Κατά την 19η Φεβρουαρίου εκάστου έτους, η Εκκλησία μας τιμά τη μνήμη της Αγίας Φιλοθέης της Αθηναίας. Επ’ αφορμή του εορτασμού, ενθυμούμαστε μια πολύ ενδιαφέρουσα εκδήλωση από το Ίδρυμα Νεότητας και Οικογένειας της Ι. Αρχιεπισκοπής Αθηνών που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 13 Μαΐου 2017, στην οικία Μπενιζέλων στην Πλάκα.

Μετά από μια σύντομη ξενάγηση στον πρόσφατα ανακαινισμένο χώρο του πατρικού σπιτιού της Αγίας Φιλοθέης, η Γερόντισσα Φιλοθέη, ηγουμένη του Ιερού Ησυχαστηρίου Παναγία των Βρυούλων, μίλησε για την ζωή και το μαρτύριο, αλλά και για το θαυμαστό έργο της Κυράς των Αθηνών.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ:

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων