05/02/2020 05/02/2020 Τα αυτονόητα για μας είναι είδη πολυτελείας για κάποιες άλλες κοινωνίες. Ένας μεταχειρισμένος υπολογιστής στο Ιεραποστολικό Κέντρο του Αγίου Νεκταρίου στο Χαράρε έφερε μεγάλη χαρά στα παιδιά και στην κατηχήτρια Αγγελική. Ο Μητροπολίτης Ζιμπάμπουε κ. Σεραφείμ περιγράφει: Η κατηχήτρια μας Αγγελική με παιδιά του κατηχητικού μας σχολείου με μάθημα για την αγάπη μας για τη Δημιουργία...
05 Φεβρουαρίου, 2020 - 10:22
Τελευταία ενημέρωση: 05/02/2020 - 9:29

Χαμόγελα για ένα μεταχειρισμένο laptop

Διαδώστε:
Χαμόγελα για ένα μεταχειρισμένο laptop

Τα αυτονόητα για μας είναι είδη πολυτελείας για κάποιες άλλες κοινωνίες. Ένας μεταχειρισμένος υπολογιστής στο Ιεραποστολικό Κέντρο του Αγίου Νεκταρίου στο Χαράρε έφερε μεγάλη χαρά στα παιδιά και στην κατηχήτρια Αγγελική.

Ο Μητροπολίτης Ζιμπάμπουε κ. Σεραφείμ περιγράφει:

Η κατηχήτρια μας Αγγελική με παιδιά του κατηχητικού μας σχολείου με μάθημα για την αγάπη μας για τη Δημιουργία του Θεού και τη προστασία του Περιβάλλοντος στην Ιεραποστολικό μας Κέντρου του Αγίου Νεκταρίου στο Χαράρε. Η χαρά τους είναι μεγάλη που καταφέραμε και αγοράσαμε ένα μεταχειρισμένο κομπιούτερ που το χρησιμοποιούν για να βλέπου και διάφορες σχετικές διαφάνειες για το θέμα του μαθήματος.

Και συνεχίζει:

Παιδιά από τη Ζιμπάμπουε εκφράζουν τις ευχαριστίες τους προς αυτούς που μας βοηθούν. Ο Θεός να ευλογεί τις οικογένειες σας και να σας δίνει όλα τα καλά.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων