30/09/2019 30/09/2019 Συγκλονιστικά είναι τα στοιχεία που δόθηκαν πρόσφατα στη δημοσιότητα από την UNICEF, σύμφωνα με τα οποία περισσότερα από 8 χιλιάδες παιδιά στην πλειοψηφία τους Χριστιανοί, έχουν απαχθεί από την Μπόκο Χαρά. Η Μπόκο Χαράμ είναι εξτρεμιστική, μουσουλμανική τρομοκρατική οργάνωση που δρα στη βόρεια Νιγηρία, ενώ έχει επιτεθεί σε περιοχές του Τσαντ, του Νίγηρα και του...
30 Σεπτεμβρίου, 2019 - 11:47
Τελευταία ενημέρωση: 30/09/2019 - 11:33

Χιλιάδες Χριστιανόπουλα στα χέρια της Μπόκο Χαράμ

Διαδώστε:
Χιλιάδες Χριστιανόπουλα στα χέρια της Μπόκο Χαράμ

Συγκλονιστικά είναι τα στοιχεία που δόθηκαν πρόσφατα στη δημοσιότητα από την UNICEF, σύμφωνα με τα οποία περισσότερα από 8 χιλιάδες παιδιά στην πλειοψηφία τους Χριστιανοί, έχουν απαχθεί από την Μπόκο Χαρά. Η Μπόκο Χαράμ είναι εξτρεμιστική, μουσουλμανική τρομοκρατική οργάνωση που δρα στη βόρεια Νιγηρία, ενώ έχει επιτεθεί σε περιοχές του Τσαντ, του Νίγηρα και του Καμερούν.

Από αυτά τα παιδιά, τουλάχιστον 117 παιδιά (στην συντριπτική πλειοψηφία τους κορίτσια) έχουν χρησιμοποιηθεί ως “ζωντανές βόμβες” σε επιθέσεις αυτοκτονίας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων